Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
hmm trudno co kolwiek wywnioskować z postów,niby dobrze ale nie do końca.,Ktoś pisze ze zarabia więcej jeżdżąc od poniedz.do piatku po kraju i weekendy w domu,niż w międzynarodówce,coś mi się nie chce wierzyć.O warunkach to tylko pracownik tej firmy może się wypowiedzieć a nie ktoś kto uslyszal cos na cb.Bo ja tez mogę powiedzieć ze ma 6tys na rękę pracuje od poniedz do piatku po 8godzin.
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Dzisiaj w Radio Katowice było coś wspominane na temat Delty, a mianowicie, że całą atmosfere firmy psuje paru dyspozytorów i sam prezes. Kierowcy którzy rozmawiali z Solidarnością w sprawie założenia związków mają teraz jakieś problemy, robiono im jakieś zdjęcia itp. Do końca nie wiem o co chodziło, bo byłem tylko na chwile w kuchni, a mama słucha tego radia
Może ktoś wie coś więcej??
Ja gadalem w tym tygodniu z kolegą co jeździ już przeszłó pol roku w Delcie po kraju.
Mówi ze klapła mu fajna robota, co 2 dni w domu lub co 3, weekend w domu a jak coś to wsiadasz w pociag i jedziesz do domu a delta zwraca za koszt biletu.
Placa z kilometra, mówił ze to 2,5 ma.
Auto se chwalił bo wiadomo volvo.
Na bazie spoko, jak cos sie popsuje to od razu naprawa.
Za przepały obciążają ale wszytko trzeba robić z głową ;]
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
sens w tym ze lepiej starym Volvem niż nowa premiumką ;]
Nie ma trzeba samemu kupić Dla mnie to jest bez sens,każda porządna firma ma lodówki tylko jak zwykle Delta musi być inna Był kilka stron toczony temat właśnie o lodówkach ...
_________________ Do what you love and you will never have to work.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 67 gości