1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Dxi prezentuje się wyśmienicie. Osłony międzyosiowe, lustra będą malowane? Halogeny zostają w takim układzie, czy będą bliżej siebie/zmieniane?
Póki co tak zostaje, ale oczywiście to nie koniec prac i wszystko będzie robione jak będzie jakieś wolne. Póki co niech jeździ i coś zarabia, bo trochę już stoi.
Cytuj:
Wszystkie Renie prezentują się ale albo mi się zdaje czy odcień czerwieni
na zderzaku trochę się różni .
P.S : Mogę tutaj wrzucić dwie fotki z Master Trucka
Co do odcienia to normalnie wygląda tak samo. Aparat w telefonie tak zniekształcił kolory gdzie nie gdzie. A fotki jak najbardziej wrzucaj.
takie pytanko czy ten filetowy napis sygulka bedziesz sciarał?? na oko pacząc to godzinka na jedną stronę ci zejdzie...
i taka prośba do ciebie z zapytaniem kiedy zdjęcia wszystkich zestawików jak będą na placu... (np. w wekennd jak stoją)
pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku
Samochód: Renault Magnum
Dawno się nie odzywałem więc sporo fotek się nazbierało. Dziś w końcu korzystając z wolnego postanowiłem ogarnąć wszystkie fotki o nadrobić zaległości Tak więc nie będę się rozpisywał tylko lecimy z fotkami.
Tym razem zacznę od najnowszego nabytku czyli Dxi. Nie wiem czy już pisałem, ale siadł na nią wujek. Autko oczywiście trzeba było wyposażyć, więc przed wyjazdem w trasę zamówione zostały pasy i narożniki, kupiona została drabina i łańcuchy na koła.
Tutaj jeszcze fotka z trasy bez kangura, ponieważ był oddany do malowania. W tle moja Renóweczka.
Teraz dla przypomnienia kilka fotek E-Techa
Teraz moja wybranka
W mojej nic się nie pozmieniało za wiele. Zamieniłem oryginalny plastikowy kołpaczek z przedniej ośki na chromowany no i wprowadziłem się do kabinki z rzeczami.
No i nasza weteranka szos.
Jeszcze wspólna fotka.
I korzystając z okazji, że wszystkie były na placu zrobiłem trochę fotek z nocy. Niestety tylko telefon miałem przy sobie i wszyło jak wyszło.
Integrala
E-Tech
I naczepka od najnowszej reni
Mam jeszcze kilka fotek z załadunków
Dwa ostatnie ładunki na prawdę "wielkie"
To chyba jak na razie na tyle. Pojawiło się tez kilka nowych filmów, więc jak ktoś jeszcze nie oglądał to odsyłam na mój kanał YouTube.
Mihu pisze:
A myśmy się dziś mijali na DK94 między Opolem a Strzelcami Muszę przyznać, że Integralka wygląda bardzo korzystnie, zwłaszcza taka czysta jak dziś
Samochód: Renault Magnum
Cytuj:
Cytuj:
Mihu pisze:
A myśmy się dziś mijali na DK94 między Opolem a Strzelcami Muszę przyznać, że Integralka wygląda bardzo korzystnie, zwłaszcza taka czysta jak dziś
A no zgadza się Dzisiaj to była brudna
Nie zawstydzaj, proszę, mojego Volvo
Nie mam zamiaru. Już z daleka zwróciło moją uwagę Przede wszystkim tym kolorkiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości