Cytuj:
Ja bym się rozejrzał za jakąś ciekawą i zadbaną F12, bo to już macie sprawdzone i widzę, że sobie chwalicie
Wprawdzie stare ale nie do zajechania
F-ka owszem ale w takim stanie jak nasza zielona a takich już jest jak na lekarstwo ... No i nie oszukujmy się we wnętrzu fki widać już upływ lat związany z designem wnętrza .
Generalnie f-ka ma drobne problemy ... po wymianie oleju ciśnienie na wolnych zeszło do 3,5 atmosfery i w aucie już jest zwalona micha i wyjęte panewki ... także że tak delikatnie powiem średni tydzień mam ...
Cytuj:
Na zdjęciach tragicznie nie wygląda, ale skoro mówisz, że ogołocił wóz jak się tylko dało, to aktualnie nie wygląda zapewne ciekawie. Pokazuj zdjęcia już u siebie, oczywiście jak je tylko sprowadzisz. Jak się ma od strony mechanicznej? Tak w ogóle, opłacało Ci się sprzedawać Magnumkę, poszła chociaż za więcej niż kupiłeś?
na pierwszy rzut oka źle nie jest ale dobija mnie to że trzeba jeszcze duużo pracy włożyć żeby było po mojemu - przedewszystkim usunąć usterki i ewentualne braki a to niestety troszkę wyjdzie - ale myślę że tragedii nie będzie trochę mojej pracy przy nim i zacznie przypominać auto .
Jeśli chodzi o magnumkę to poszła za takie pieniądze że szło by kupić magnumkę z 99roku także myślę że przy dzisiejszych cenach tych aut z tego roku nie jest to zły uzyskany wynik .