Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Ostatnio widziałem jak dwa ich zestawy oczywiście Volva rozładowywały się koło mojej miejscowości u DUDY nie wiecie czasem czy oni tam nie przechowują jakiś spożywek lub coś takiego czy Nowakowski ma swoje chłodnie?
koledzy powiedzcie jak tam jest teraz naprawdę bo rozne opinie o tej firmie slyszalem np. na etransporcie sa bardzo negatywne chodzi mi glownie o zarobki z gory dzieki
Co do zarobków to wachają sie w granicach 3000-4000zł, jednak ostatnio w zwiazku z panującym kryzysem sytuacja w firmie troche podupadła ( chyba jak wszedzie ) problem z powrotami itp. i jeszcze są inwestycje w nową baze
A i jeszcze jeden szczegół co do zatrudnienia- zatrudniają tylko driverów z Wielunia lub bliskich okolic.
koledzy powiedzcie jak tam jest teraz naprawdę bo rozne opinie o tej firmie slyszalem np. na etransporcie sa bardzo negatywne chodzi mi glownie o zarobki z gory dzieki
Chcialbym dolączyc do pytania kolegi.Minelo troche czasu,jest ktos kto zetelnie odpowie?
Na stronie Nowakowskiego pisze w aktualnościach ze zaczeli jeździć również do Turcji. Tą 105 z ogłoszenia jeździł mój znajomy nawet tabliczka jest z jego pseudonimem:) Pozdrawiam
_________________ EKIPA TYSIĄCA I JEDNEJ TARCZY :)
Wie ktoś może, czy Nowakowski nie przeniósł się czasami z bazą w inne miejsce? Dawniej można było spotkać jakieś zestawy na bazie PKS`u, teraz żadnego tam nie widać.
Ile posiadają tych Daf`ów w SSC lekko odpicowanych?
Wie ktoś może, czy Nowakowski nie przeniósł się czasami z bazą w inne miejsce? Dawniej można było spotkać jakieś zestawy na bazie PKS`u, teraz żadnego tam nie widać.
Firma ma bazę teraz w Białej koło Wielunia za restauracją Słoneczko koło stacji paliw.
Wie ktoś jak jest u nich z pracą? Kiedyś słyszałem ogłoszenie w radiu, ale chcą tylko kierowców z Wielunia. Na ich stronie jest ogłoszenie 'Pomocnik kierowcy transportu międzynarodowego'. Na czym polega ta funkcja u nich w firmie?
Samochód: Najpierw trzeba zrobić ''B''
Cytuj:
Wie ktoś jak jest u nich z pracą? Kiedyś słyszałem ogłoszenie w radiu, ale chcą tylko kierowców z Wielunia. Na ich stronie jest ogłoszenie 'Pomocnik kierowcy transportu międzynarodowego'. Na czym polega ta funkcja u nich w firmie?
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 58 gości