Witam panowie!! to mj pierwszy post na tym forum.jestem nowy ,ale juz od dawna czytalem troche pisze w tym temacie bo kocham te maszyny szczegolnie f2000 jezdzilem w wakacje z wujkiem takim, solowka, orurowana, bialo czaerwona
Witajcie Poszedłem na przeszpery na stronę http://www.webshots.com/
i oto co znalazłem Mana z Fuldy z naczepą estradą (rozkładaną w kształcie litery " V " ) oraz pięknie wymalowany ciągnik F90 no cudo sami popatrzcie
Ustrzeliłem kiedyś tego twardziela na "dwójce" w Nowych Iganiach k. Siedlec. Wtedy leciał z beczką, w kierunku Warszawy. Foto niestety gdzieś posiałem, może Łukaszz będzie jeszcze miał, jeżeli wtedy z nim byłem na sesji bo nie pamiętam.
Zgadza się, wtedy byłem z Tobą na polowaniu jednak nie posiadam zdjęcia tego MAN-a. / Łukasz
Ustrzeliłem kiedyś tego twardziela na "dwójce" w Nowych Iganiach k. Siedlec. Wtedy leciał z beczką, w kierunku Warszawy. Foto niestety gdzieś posiałem, może Łukaszz będzie jeszcze miał, jeżeli wtedy z nim byłem na sesji bo nie pamiętam.
On często lata pod beczkami Barry'ego Callebout'a (czy jak tam to się pisze), do fabryki czekolady w Łodzi.
Polecam firmę Somiko - Car z Grudziądza.Specjalizują się w produkcji tabliczek reklamowych do samochodów ciężarowych (imiona, ksywy, loga samochodów i firm).Jakość i kontakt z firmą godny polecenia.Co ważne istnieje możliwość wystawienia faktury Vat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości