1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Siema siema:)
Volvo jeździ bez awaryjnie, pomalowaliśmy stopnie, założyliśmy kołpaki na pedna, jest nowa półka i proporczyki. No i Volvo ma nowe blaszki
Chcemy jeszcze pomalować ranty na felgach. Grupowe:
GG: 9542791
Samochód: A raczej jego brak...
Siema, wczoraj ( piątek 22.10) widziałem Twoje Volvo na żywo. To nic, że z okna szkoły, ale było widać Zapewne ładowaliście się na Finlandię czy może w tamte kierunki Załadunek mieliście w Piszu w sklejce , potem jak tata Twój czy to kierowca załączył światełka ładnie to się komponuje
Pozdro.
GG: 7978838
Samochód: Opel Kadett 1.6D Fiat Ducato 8epal
Przyglądam się metamorfozie volva i muszę pogratulować udanych przemian! Według mnie auto bardzo zyskało na nich, dzięki malowaniu stopni, felg itp stało się jedyne w swoim rodzaju. Niewątpliwie nie jest to typowy biały "chinol" jakich pełno, ale auto bardzo wyróżniające się z tłumu ciężarówek "klepanych na jedną modłę". Gratuluje ciekawej wizji upiekszania auta i życzę kolejnych bezawaryjnych
Kolego Bartek`91: Dzięki za komentarz. Mamy w planach pomalowanie nadkoli tylnych oraz tej jednej części co zastała z przodu, chcemy też założyć rurkę pod zderzak, a w nią światła do jazdy dziennej.
Samochód: Audi
Dawidor, wspomniałeś o światłach do jazdy dziennej. Za nisko je będziesz miał. Zobacz sobie przepisy. My właśnie założyliśmy dzienne, ale to w zderzaku. Jak chcesz, to zajrzyj do mojego tematu ze Scanią 113.
Pozdrawiam.
GG: 2769438
Samochód: Octavia II. FH460
Ciekawe jak będą się spisywały te ksenony w poprzedniej firmie też pozakładali HIDy do chińczyków i była porażka - co dziura gasły, przy załączaniu dyskoteka i poprawy widoczności brak tylko barwa niebieska.
Pozdrawiam
PS: Czemu szesnastki nie wrzuciłeś do garażu? Chyba że przegapiłem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość