Cytuj:
wiekszosc przewozow po Unii tam i z powrotem z ladunkiem o filii na slasku nic nie wiem ! wiem ze potrzebuja kierowcow z Olsztyna i okolic bo wiekszosc taboru jezdzi dla fabryki MICHELIN w Olsztynie!
Gruby nie naskakuj tak na niego bo kolega ma racje , zdarzaja sie wyjatki Kumpel z Mana TGA tego niebieskiego jechal znami do szwajcari chlodnia rozladowac opony puzniej jechal do wloch po cos bo byly mu potrzebne ADR -y i jeszcze zachaczyl o francje i spowrotem do kraju .
Cytuj:
Mam pytanko słyszałem że Kierowcy z Dartom-u nie lubią się za bardzo z kierowcami z Breviter-a w sumie firmy z tej samej miejscowości słyszał ktoś o tym coś?? prosze o jakieś info potwiedzenie
Powiem ci szczeze ze nie jest tak czasani sie ladnie odnosza do ciebiepomagaja itp ,a czasmi to sa chamscy zalezy na jakiego trafisz kierowce. Ogolna atmoswera w Dartomie jest super wujek tam jezdzi i chwali ta firme tylko zwlekaja z dostawa naczep (firanek) . Kamil jak chcesz zobaczyc i porobic zdjecia dartomu to dawaj do ostrody na baze PKS-u tam jest ich na weekendy sporo az zolto jest na bazie . Pozdrawiam