Cytuj:
Cytuj:
Jaka płaca taka praca
Weź skończ pierdo*ić, bo tylko siejesz ferment. Jakby Schade było tak złą firmą jak Ty opisujesz, to nikt by w niej nie robił. Ja sam tam jeżdżę i nie mogę zarzucić nic złego tej firmie, jeśli chodzi o wyjazdy to nie miałem dłuższego wyjazdu za granicę niż 6 dni, z resztą jak każdy kierowca. Za kilometr jest płacone 30 groszy + podstawa i premie uznaniowe, za każdy weekend poza domem masz płacone 150zł, do tego w miarę nowy sprzęt, stacja paliw, myjnia i punkt warsztatowy na bazie. Czego chcieć więcej? A jak czytam te Twoje posty, to wydaje mi się, że w ogóle nie wiesz nic na temat Schade, pewnie się opierniczałeś i obciążali Cię za wszystko dlatego teraz siejesz taką opinię nt firmy. Jeśli chodzi o robotę na szkle, to nie ma na co narzekać, większość zestawów jest w trasie, więc nie ma źle.
Nie chcę mi się dyskutować na temat tej "firmy" , na samą myśl jak mam napisać to mi się rzygać chce !
Skoro zachęcasz do pracy w Schade , to wszyscy chętni poszukujący pracy proszeni są o zgłoszenie do Szade ! A jak już skończycie tam pracować , to zapraszam na forum i napisania swojej wypowiedzi . ( Zapowiada się ciekawa lektura
)