Cytuj:
Witam, jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny samochodu to ja bezwzględnie usunąłbym lampki na atrapie, średnio mi się widzą - ale jest to tylko moja opinia
Jestem pod wrażeniem ogromu pracy jaki wkładasz w samochody, nie każdemu by się chciało, a na pewno nie każdy by potrafił wszystko naprawić, a jak widać na Twoim przykładzie dajesz sobie świetnie radę ...
W związku z tym mam do Ciebie pytanie, jesteś mechanikiem z wykształcenia czy po prostu samoukiem ?
Pozdrawiam !
Cytuj:
Daker kończył technikum samochodowe w Bdg, w którym się aktualnie uczę :q
Tak jak Jockey wyżej napisał - kończyłem samochodówkę ...
Moje najlepsze czasy w życiu - szczerze to nie wyniosłem ze szkoły za dużo z dziedziny motoryzacji poza dobrą imprezą przez 4 lata ...
Jeśli chodzi o jakiekolwiek umiejętności jakie nabyłem to tylko i wyłącznie praktyka - czasami niestety metodą prób i błędów ale człowiek z czasem się uczy i jest tych błędów coraz mniej
Ja wychodzę z założenia : człowiek złożył to i ja złożę ... i jak na tą chwilę jakoś to idzie
.
Dziś niestety zabrakło jakiś 15 min i scania by wyjechała : skrzynia poskładana , na swoim miejscu zalewam olej i nagle prąd w garażu wysiadł - strzelił bezpiecznik główny i dupa . Jutro przychodzi elektryk a ja o 6 rano startuję ( jak już będzie jasno ) dokończe składanie i będę widział efekty mojej pracy
pozdro