Opis jak zwykle świetny do tego ze zdjęciami ułożonymi chronologicznie. Odnośnie tej wypowiedzi:
Cytuj:
Ja, nie mogę pojąć rozumowania takich szefów, mają pracowników, którzy nie stwarzają problemów, b. dobrze pracują, a tak beztrosko się ich pozbywają, tym bardziej że jest deficyt kierowców - szczególnie rozgarniętych.
W pełni zgadzam się z Kolegą dies_nefastus, z ostatnich kilku firm mam podobne odczucie jak Ty. Większość pracodawców nie chce i nie musi dbać o pracownika, bo ma nie wielki problem ze znalezieniem innego (czy lepszego, czy gorszego to nie ma znaczenia), a co najważniejsze tańszego. Prawda jest taka że tylko nam się wydaje jako kierowcą że jest deficyt dobrych, normalnych pracowników. Po drugie sprawa dbania o pojazd z chodzi na dalszy plan ze względu na częste wymiany itp. elementy. Po trzecie samo zachowanie się spedytorów (brak tel. do klienta, oszukiwanie w żywe oczy) wobec nas świadczy w jakim miejscu jesteśmy. Dla tego w pełni rozumiem autora tematu ze zmianami i szukaniem normalności, o którą obecnie ciężko.