Cytuj:
Sadzawki nie stwierdziłem.Przy mniejszych mrozach(tak do -4 stopni) zostawiam otwarty zawór boczny i pierwszym kursem ciągnę bocznym,zanim dotrę na zlewnię to zawór tylny się rozmrozi.Jak masz całe auto na poduszce opuszczasz przód unosisz tył i jak nie masz syfu w beczce to nawet wiaderko 10 litrowe nie naleci.Drugi sposób to najechać tyłem na podwyższenie i efekt taki jak w pierwszym przypadku
Robiłem bazę to zakopałem zbiornik 1000l i do niego zlatuje na wiosnę to wywożę i spokój. Gdzie tu rano zawory rozmrażać...
U mnie w małym to nic nie ma (max 10 litrów) ale w dużym, beczka długa, to czy go podnosił, czy opuszczał, czy bujał, to zawsze się sączy puki nie zamarznie. Ogólnie pierwsze mrozy i widac czy beczka brudna, mały sopel czysta, duży to syf.
A ktoś tam pisał że sadzawka... Ta, sadzawka przy -15 to Ci się sadzawka zrobi... Prędzej lodowisko :p aaaa... I ustalam sobie klientów na ostatnią beczkę co wiem ze mają w miare czyste, wiadomo ze jak pojedziesz na ostatni kurs na ekologiczne, to delikatna lipa może być...
Dobra Pany teraz HELP. Mam ofertę. Majster chce mi demaga sprzedać, w sumie cały komplet pompa + zawór ten ciągniecie dmuchanie, zawory bezpieczeństwa (w sumie to...
) przelewy, wałek, chłodnica, itd. Ile to może być warte? Podobno chodziło przy jakiejś 25m3. Demag hmm... WPS 196 to jest? Powiem wam, że locha jak uj. Moje demagi są spore, ale to naprawdę olbrzym.. Wziął bym na zapas w razie w... Bo u mnie też już swoje mają przelatane...
Ile może być warty taki komplecik? Najgorsze, że w pompę nie zajrzysz
Coś tam jest wybite ze 1991 rok...