Cytuj:
Można ominąć bramki na Balicach jak co zjeżdżając na Rudno i do 780 w Alwernii z autobany jest niby tabliczka jakaś dziwna że tranzyt niby na Regulice do 780, ale ja tam zawsze w lewo ze zjazdu pod górę i w prawo wylatuje na końcu Alwernii w stronę Krakowa. Do autobany na Rzeszów dołączam się przy stopniu Kosciuszko, jest dłużej może 10-15 minut ale nie trzeba płacić dziwnego haraczu
nie pamietam jedynie czy niema targu w Liszkach we wtorek bo wtedy jest kołomyja i wystawiają dywany praktycznie na drodze
Wczoraj w Złotym Stoku faktycznie się coś odwaliło, skierowali nas na Ząbkowice ale ja się wyrwał z konwoju w lewo zaraz i jakimiś ściechami dojechał do Barda przez jakieś 12 ton itp
po drodze nawet spotkałem żółta Kanie od Micha jak pauzowała odczepiona
A ty kolego przypadkiem czerwony Stralisem na KOS z czarną firanką nie jechałeś? Zapewne pojechałeś na Ożarów/ Dzbany/ Przyłęk i w Bardzie koło stacji wyjechałeś? Ja stałem ponad godzinę na wyjeździe z Mąkolna. Akurat po lewej, przy rzeczce idzie stara droga, taka szeroka na jedno auto, tamtędy się przebiłem i wyjechałem po drugiej stronie wypadku, ale plandeką chyba by tam kable im pościągał telefoniczne
Piszę priva panie Bauer