Cytuj:
Prawidłowo! BĘDZIE BEZPIECZNIEJ! prawda? XD
I najciekawsze, że nie jest planowana żadne ewaluacja, bo przepis jednoznacznie dobry
Cytuj:
Jak by ktoś z Was stał w korku w nocy z wtorku na środę w okolicy Herford, to sorry chlopaki. Starałem się ale tym razem się nie udało...
Wyrazy współczucia, dobrze, że wyszedłeś z tego cało. Próbowałeś uciekać i zestaw się przewrócił, czy po zderzeniu z drugim autem się położył? Wymuszenie pierwszeństwa, czy coś innego? To jest droga jakiejś niższej klasy?
Chuj w to auto i kto zawinił, ale żeby zostawić człowieka w płonącym samochodzie i uciec, to trzeba być [wycenzurowano]. Zwłaszcza, że z tego co piszesz, niewiele brakowało.
Cytuj:
Widze że każdy ma lęki po jakimś zdarzeniu, myślałem że tylko mi coś się odkleiło w bani. Za każdym razem jak ktoś zbyt szybko podjeżdża pod tyłek, to patrzę gdzie uciekać.
Teraz mi przeszło, ale po kolizji jak gość po prostu wjechał busem w tył, gdzie ja jechałem na odcięciu, to przez pewien czas widząc w lusterku zbliżającego się białego busa miałem myśli, że zaraz będzie powtórka
Cytuj:
Łooo matko. Ja zawsze jak gdzieś cofam, jak kipruję lub robię jakieś inne dziwne rzeczy, mam uchylone obie szyby, bo wiem że tego czego nie zobaczę to jest szansa że usłyszę.
Przypomnij sobie chrzęst łamanych plastików o jakieś g**** na budowie, którego nie zauważyłeś. Aż mnie trzepie na samą myśl
Cytuj:
Jak taki patelniorz straci komin z oczu to trzyma się kurczowo kolegi z przodu żeby się nie pogubić...
W tym tygodniu trafiłem na takie stado baranów prowadzące nowe dafy (same ciągniki), pewnie na firmę. Jechałem równo z nimi, ale musieli wyprzedzać i na chama wjeżdżać przed maskę.