Czołem
Cytuj:
Z 5 minut temu w Złotnikach Kujawskich to Ty byłeś?
Niestety nie ja
ale jutro będę tamtędy leciał
Cytuj:
Chyba nie, bo ja go widziałem około 11 w Bydgoszczy na Toruńskiej, wjeżdżał na firmę z wyrobami stalowymi.
Dokładnie - dziś miałem okazję odespania troszkę w domku , tak się dobrze spało że zamiast na dziewiątą wjechałem na drozapol około 11
całe szczęście że dobrze żyję z drozapolem i nie przeszkadzało im zbytnio moje spóźnienie
Rafus - widzę że podzielasz moje zdanie
, tak co do naczepy to dziś podczas przygotowania naczepy do górnego załadunku na drozapolu stwierdzili że bardzo długo nie widzieli naczepy z tego roku w której tak ładnie chodził by dach
- strasznie mnie to ucieszyło
, a pozatym , hamulce ma kosy , plandeka szczelna , podłoga równa i gów... prawda że wygina się na dziurach . Jeżdżę z nią drugi tydzień praktycznie non stop 24t i wcale nie zauważyłem żeby się wyginała albo kładła ...
Co do scani to wydech się sam stuningował ... , a dokładniej rura od turbiny do kolektora i teraz dudni jak czołg ... pozatym wszystko gra jak powinno . Jak na tą chwilę jestem bardzo zadowolony ze scani i jeśli chodzi o jazdę , komfort i miejsce do życia w kabinie i przedewszystkim moc i spalanie . Jeśli tak dalej pójdzie to następnym autem będzie też scania
pozdro