Strona 3513 z 3513 [ Posty: 70243 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13509 3510 3511 3512 3513
Autor
Wiadomość

Użytkownik

Użytkownik

Oj chłopcy, serio nie chciało mi się poświęcać na Was czasu, ale swoimi potyczkami zmotywowaliście mnie do poświęcenia dla Was 2 minut mojego życia. Zatem połączę Wam tutaj kropki, które nawet przedszkolak ustawi w odpowiedniej kolejności.

Nie wiem, nie znam się, ale... 😅
Niedziela popołudnie. Użytkownik K wrzuca post z lokalizacją sklepu podaną w screenie, co wydaje mu się chyba podstępem lub wielkim odkryciem geograficznym.

Chwilę później pod jego postem pojawia się przytakujący post kolegi zielonego.

W późniejszych godzinach pojawia się nerwowy post K.

W trakcie, w magiczny sposób znika post kolegi moderatora (wydygał??) i jeden z postów Kierownika (strzelam, że to przypadek i z wrażenia ktoś usunął również jego post).

Następnie użytkownik D próbuje wzniecić wieczorową aferkę zwieraczową 💩, od paru dni próbując w postach puścić przekaz, że znana jest mu lokalizacja 😅

No, niezła ekipa.

Każdy w sieci zostawia swój ślad , chociażby w zakresie IP. Pomyślmy, hipotetycznie 😅,skąd użytkownik K, czy D mógł mieć info, czy sugestię, na temat lokalizacji logowania i dlaczego w trakcie wczoraj zniknął przytakujący post jednego z moderatorów?

Pewnie przypadek 😅

Czy to jakaś zorganizowaną grupa, a sprawa wydaje się co najmniej rozwojowa? Kto jest Hersztem grupy, a może ktoś steruje nią zza murów w pasiaku? 😅

Zamiast szukać po IP, można np. po prostu napisać, zapytać o lokalizację, a tak niektórzy to się chyba tasowali nad kompem z emocji, zamiast po całym tygodniu spędzić weekend z rodziną.

Mam nadzieję, że odpływy Wam się nie przytkają od tego szamba, które sami sobie wylaliście we własne gniazdo.

Pozderki ze "słonecznej" Grecji, ale to pewnie widzicie, włącznie z logasem na lotnisku na Okęciu 😁

Miłego poniedziałku "bystrzaki" 😁

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

:lol: uderz w stół…
Normalnie detektyw.

Obrazek

A teraz wybaczcie ale muszę lecieć. Kolejka na Świecku sama się nie [wycenzurowano] lewym.

Użytkownik

Użytkownik

Żebyś się tymi nożyczkami nie skaleczył od tego uderzania :lol:

Kiedyś po parkingu kierowcy chodzili i handlowali oszczędnościami, fajkami, teraz na czasie są dane :D

Gang Olsena :mrgreen:

Strona 3513 z 3513 [ Posty: 70243 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13509 3510 3511 3512 3513