1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark
Jak uszy, to tylko pod lustra, które oczywiście trzeba najpierw pomalować
Magnum bardzo ładne, w fajnej wersji, ale według mnie w tym modelu szerokie koła to podstawa.
_________________ Aktualności i ciekawostki ze świata samochodów użytkowych: 40ton.net
Z tego co patrzyłem to vegi miały takie malowanie lusterek i nie chciałem ich paciać, miał być oryginał, ale czasy się zmieniają, zima nie jest mroźna, za 3 miesiące wiosna, więc znów może zacznie "mieszać się farba" . Jeżeli malowanie to w kolor auta albo srebrne no chyba że czarny mat.
Co do felg to w tamtym miesiącu założyłem nówki savy na przód więc... jestem uziemiony
Może ktoś wie gdzie można kupić lampki/obrysy (cytryny) pod lusterka?
Na zamówienie w Suderze, bierz Helle bo nie jest droga a wykonanie jest solidne, u mnie świecą od ponad roku i zero problemów, powiedz że chcesz kierunkowskazy dachowe do VW T4/T5, Sprintera, itp. powinni wiedzieć o co chodzi, ja postaram się jutro spisać numer z moich to Ci podam.
Co się stało, że zdjąłeś halogeny i założyłeś koguty? Mniej praktycznie no i moim zdaniem nieco gorzej to wygląda.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Bajzel gorzej wygląda z kogutami a co miałem założyć zwłaszcza że drogowe zaje... świecą a halogenów nie używałem ? Sądzę, że teraz jest o wiele lepiej. Wcześniej pisali koledzy że halogeny nie podchodzą, bo okrągłe a auto kanciaste, faktycznie tak było dlatego zaszła zmiana i chyba na +
Nie wiem jak Ty, ja wychodzę z założenia, że każdy halogen to lepsza widoczność w nocy i moim zdaniem całość nieźle grała ze sobą. To teraz czas na kwadratowe koła?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Zgodnie z obietnicą podaje numer części: GR0132719, ewentulalnie CR0132719, pierwsza litera jest nie wyraźna i nie wie czy to "G" czy "C", dlatego podałem dwa warianty.
Dziś znowu szczęście mnie spotkało DK79 stacja bp patrze stoi Vega podjeżdżam bliżej jest niestety jak na złość nie miałem statywu czyli szczęście w nieszczęściu. ale jakaś tam fota jest miałem pukać ale roleta zasunięta myślałem ze spisz już. http://www28.zippyshare.com/v/67330602/file.html Sorki za ujowa fote ale nie chciałem fleszem mrygac.
Konrad20032 Zasłonięta roleta to rzecz święta Szybki rozładunek w Dobczycach (Wawel) i szybki załadunek na ul. igołomskiej i pauza (polubiłem tą stację) i na 7 rano rozładunek na terminalu kolejowym (Zalesie) pod Białą Podlaską. Szybki powrót pauza i załadunek na Szczecin (wtorek wieczór), środa rozładunek o 9 rano i załadunek w Stargardzie Szczecińskim w Stargum i dziś rozładunek w Parczewie no i weekend
Pleksa już kupiona a co do reklamy to chyba zmienię napis, czcionkę i chyba kolor.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 161 gości