Koledzy nie było mnie na zlocie, a chciałem sie dowiedziec czy modo było i czy repińscy mieli na zlocie dwa czy trzy dafy. Pochwała dla wszystkich którzy wystawili swoje samochody, a wszczegulności dla druzgały. Odpowiedzcie mi na moje pytania, dziękuje z góry.
_________________ Droga jest bogiem, jazda nałogiem, ładunek podstawa, a prędkość to zabawa.
GG: 0
Samochód: Opel Astra GLS ;D
Na 15 TS zabawa była przednia W nocy w naczepie Kasi, Robercik i Marcin przeszli samych siebie (:D) Ekipa WC i BTC dawała po garach
A Cheester wychodził z siebie...
P.S. Na tego manika polowaliśmy z pół godziny...
_________________ W trakcie robienia prawka na TIR'a... xD
A Fox na ostatniej fotce miał szczęście. Ostatnią kiełbasę z pierwszego rzutu załapał Wygłodniały sie rzucił a i tak mu nie dali spokojnie zjeść Co rusz to opowiadania o jakiś kontaktach, pytania, porady Wiadome o co lata
GG: 0
Cytuj:
A Fox na ostatniej fotce miał szczęście. Ostatnią kiełbasę z pierwszego rzutu załapał Wygłodniały sie rzucił a i tak mu nie dali spokojnie zjeść Co rusz to opowiadania o jakiś kontaktach, pytania, porady Wiadome o co lata
Ehhh nie pamiętam kto, ale ktoś zaczął mnie całkiem fest męczyć pytaniami z każdej dziedziny... Ale co, wesoło było
_________________ Uważaj na zapałki, którymi w czasie jazdy podtrzymujesz oczy, gdyż mogą się zapalić lub wbić w gałki oczne.
Nie chwalił się chłopaczyna aby takowe posiadał. Wysępił ode mnie to co miałem.. Dobrze, że tej rekompensaty za fotografowanie jego tyłka nie kazał sobie zapłacić
Nie chwalił się chłopaczyna aby takowe posiadał. Wysępił ode mnie to co miałem.. Dobrze, że tej rekompensaty za fotografowanie jego tyłka nie kazał sobie zapłacić
Raz coś człowiek strzelił i się ciągnie za nim pół roku
Co do zdjęć ekipy... to natrzaskałem aż CZTERY
Wieczorna pogawędka przy Red Chili Przemka (zaraz po akcji "nie kręć kierownicą, bo opony spie******" )
Fox z lunetą
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
No i to stwierdzenie będzie sie wlekło za tobą cały czas niestety Łukasz Kilkaset ciężarówek na zlocie a on mi z prawami autorskimi i rekompensata za focenie tyłka wyskakuje Na pierwszej fotce uprzedzam jakiekolwiek podteksty: było mi po prostu zimno po nocy w naczepie, na której miało to być takie ciepło nad ranem kiedy słońce przygrzeje Dziękuję Panu moderatorowi za takowe słowa otuchy
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości