Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Nie wiem czy to na pewno o tą firmę chodzi bo wszelkie fotki wygasły, ale wywrotki ( 4 ośki TGS ) tak opisane pracują przy budowie galerii handlowej w Ostrołęce. Na pewno jeden żółty TGS i jeden niebieski z wielkiem napisem ,,SAMBOR'' na kiprze.
Może mają gdzieś jeszcze jakieś koparki, wywrotki, przecież wcześniej mieli kilka nowych?
A co z firmą KAMUS - podobno to firma syna właściciela Sambor, działa czy też nie wiadomo co z nią? Może ta lepiej funkcjonuje na rynku?
Z tego co ostatnio widziałem to mają tylko jedną 3 osiówke i może jedną koparkę nic więcej. Wszystkie auta i maszyny były w leasingu. Raz firma jest na ojca raz na syna. Zależy o co ci dokładnie chodzi. Współpraca czy chcesz tam się zatrudnić. Pracowałem z kierowcami i operatorami od sambora. Jak mi opowiadali co tam się działo...... hohoho
Dzięki za info, byłem w Ostrołęce faktycznie robią galerie bursztynową ale na razie nie ma tam miejsca, podobno mają sprzęt w innych miejscach gdzie mogą przyjąć do pracy ale nie wiem gdzie, może ktoś z was pomoże i widział gdzie jeszcze pracują obecnie? (chciałbym być tam osobiście)
Aaaa i co się takiego działo... może nie warto z nimi współpracować?...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 49 gości