Cytuj:
Cytuj:
więc nie podniecał bym się tak spalaniem Volva bo zawsze więcej paliło niż konkurencja.
A tu bym się sprzeczał, według mnie to nieprawda i tylko głupi, pusty stereotyp, Volvo to jedne z najoszczędniejszych ciężarówek. Nie chcę przez to powiedzieć, że Actros pali dużo oczywiście, bo to także jest nie prawda
Masz racje, zle to napisalem, ale chodzilo mi o konkurencje z pudla czyli Mercedes i Scanie.
Cytuj:
Żebym Ci tylko nie przytoczył spalania mojego Volva (480, E5) na przestrzeni 170 tyś km, od nowości, wówczas politechnikę podwórkową zamienisz na rzetelne informacje.
No przytocz chetnie poczytam bo akurat mam niewiele mniejsze doswiadczenie kilometrowe na takim samym Volvie bo gdyby zsumowal to z drugim egzemplarzem 480km to mysle ze bylo by w tych samych KM co Ty przejechales tyle, ze ja na cala przejechana ta odleglosc raz tylko mialem 10ton ladunku, a 99% kursow z 25 - 25,2T.
Co do uniwersytetów i politechnik podworkowych to jak narazie to Ty przytaczasz z nich wypowiedzi co Ci udowodnilem w poprzednich postach. I nie zachowuj sie jak nadety bufon bo to, ze zmieniasz co 1,5 roku firmy transportowe to kazdy dobrze wie i wszystko jest be tylko nie Ty stary wyjadaczu.