Cytuj:
Class - jestem kierowc i to nie młodym, a zmiana szefostwa to rzecz chyba normalna, jak dobrze wiesz kiedys sie tylko brało z tej firmy dlatego ci sie podobało, teraz gdy trzeba wiecej dać od siebie to płaczesz ze jest be. Czemu najwieksza rotacja w firmie była gdy założyli na autach GPS ???
CHlopie jesli uznajesz 5000 -7000 jako kwoty za ktore uznajesz ze sprzedaje sie tanio to wybacz
w taki przypadku musisz byc bardzo drogim pracownikiem nie znajacy realia w rzeczywistosci. i chyba nie rozumiesz tego co ja na tym forum napisalem. Stwierdziłęm tylko fakty ze praca jest jaka jest, kazdy wie za co i dlaczego, pracuje jak komus sie nie podoba to zmienia prace i ze swojej złości nie musi pisac bzdur o firmie za to ze ktos go wylał tak jak to było już omawiane na tym forum. Jeśli cokolwiek sie pisze powinno sie pisac prawde zachowujac jakikolwiek szacunek do drugiej osoby, przecież kiedys byliśmy wszyscy (podobno) kolegami z jednej firmy
Pozdrawiam Wszystkich Pracowników RT-TRANS tych byłych i obecnych.
Team....jesteś potrzaskanym człowiekiem.Kim w firmie jesteś i co robisz ,że tak słodzisz??Sam doskonale wiesz,że bzdury piszesz.Firma jak firma.....każdy pracuje gdzie mu pasuje.Ale nie ściemniaj ku.....a,że tam jest tak cudownie.Tak dobrze płacą??Pamiętasz czasy,gdy firma się rozwijała??gdy kierowcy nie mieli wypłaty po 3-4 mies??bo auta nowe trzeba było spłacać??Pamiętasz,jak kierowcy swoje dzieci zawozili do szefa do domu na kolacje??Jeśli Ci się to nie przypomina,to masz g**** do gadania o tej firmie,bo nie przeżyłeś tego i nie pracowałeś na to,co teraz firma ma!!!Bo ja z kilkoma kierowcami tyrałem na to,to ja nie miałem wypłaty po kilka miesięcy...a wszystko po to,żebyś Ty teraz mógł tam pracować!!!!!!!Odkryj się kim jesteś jak jesteś taki bohater...wtedy porozmwiamy na temat RT..chętnie się z Tobą spotkam i posłucham w oczy jak jest naprawde.