Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 41 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 139 40 41 42 4356 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 04 mar 2012, 13:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 656657
Samochód: MAN TGX 18.440 i audi A6 3.0TDI

kolego marcinie ty moze latasz na slowacje i czechy?

Post Wysłano: 04 mar 2012, 15:11

Użytkownik

Użytkownik

ja jeździłem na rumunie, bułgarie i grecje. narazie niestety mam przerwę ale mam nadzieję, że już niedługo wracam do jazdy

Post Wysłano: 04 mar 2012, 20:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Kolego badejman mówisz, że przyszły następne auta na firmę i będzie jeszcze więcej to znaczy, że się rozkręca bedzie wiecej aut, czy te nowe zamieniają za stare?

Jeśli, chodzi o przyuczenia to jeśli tak jest, a ufam wam, ze jest to poszedłbym na taki układ. Pół roku doświadczony kierowca cie uczy i wiele sie można nauczyć, pod każdym względem czyli, pokaże, podpowie, itd. Bo, teraz tak jest, że albo cie nie przyjmą bo brak doświadczenia, a jak przyjmą to sam sie musisz uczyć. Znając zycie nie kazdy chyba idzie na taki układ bo skoro mówicie ze 30procent stażysta, a 70procent stary kierowca czyli, ten co uczy to nie bardzo mu sie to widzi bo może i ma pomocnika ale wypłata to 70 procent juz a nie 100 jak było wczesniej. Chyba, że to jeszcze inaczej jest rozwiązywane zeby i "uczen" i "nauczyciel" był zadowolony.

Post Wysłano: 04 mar 2012, 21:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

kolego teraz przyszlo 12 nowych tgx-ów jeszcze ma przyjsc 40 lub 60 niewiem dokladnie....ja teraz stoje w birmingham z kolegą co jezdzi z tych ostanich nowych volvów co przyszly do omegi to mówi ze to nie ciezarowka tylko maluch hehe kolego to napewno znasz runcajsa on juz zeszedl z grecji i z rumuni teraz lata na hiszpanie.... pewnie jeszcze znasz darka on jest z sanoka albo leska on tez lata na rumunie

Post Wysłano: 04 mar 2012, 21:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A, czyli następne auta i wiecej kierowców trzeba. Interes sie kręci:)

Czyli, gorsze nowe od starszego, że słabsze.

Post Wysłano: 04 mar 2012, 22:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tak kolego słabsze i do tego mniej miejsca w środku, ja wole swojego manika, dostałem go od nowości ma już 2 lata i jeden miesiąc, na liczniku 450 tysięcy. Nie chce innego, ale omega wprowadziła taką zasadę, że auta powyżej 600-700tys km nie będą jeździć na Francję, Hiszpanie, Portugalię, Anglię, Irlandię, Danie, Włochy, bo jak się zepsują, to ich więcej wynosi naprawa na zachodzie/

Post Wysłano: 04 mar 2012, 23:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

No to niecały rok i dostaniesz nową furke:) MOze akurat nie będzie tak źle i bedzie podobnie mocny.
To jak ty masz widze 440KM to ten kolega na nowym volvo ile ma? 400KM czy mniej?

Post Wysłano: 04 mar 2012, 23:43

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3512373
Samochód: Scania R500 V8

Ja miałem do czynienia z Volvo 400 oraz nowym TGX 440 (od nowości jeździłem) co prawda w 2 różnych firmach, ale przyznaje że Volvo mimo mniejszego zaprzęgu dużo silniejszy był.
Ja jeszcze nie widziałem górki a Man już ją widział i ta moc nagle gdzieś ginęła. Nie tylko w moim aucie ale pozostałych kierowców też

PRECZ Z KOMUNĄ!!

Post Wysłano: 04 mar 2012, 23:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ten kolega ma volvo 420 2011 rok...wiesz nie chciałbym schodzić z tego mana, ale cóż, jak będzie mus to mus..jak ja mam załadowane 24tony na sobie i pod górę św.anny wchodzę 7 biegiem.

Post Wysłano: 05 mar 2012, 8:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
kolego teraz przyszlo 12 nowych tgx-ów jeszcze ma przyjsc 40 lub 60 niewiem dokladnie....ja teraz stoje w birmingham z kolegą co jezdzi z tych ostanich nowych volvów co przyszly do omegi to mówi ze to nie ciezarowka tylko maluch hehe kolego to napewno znasz runcajsa on juz zeszedl z grecji i z rumuni teraz lata na hiszpanie.... pewnie jeszcze znasz darka on jest z sanoka albo leska on tez lata na rumunie
Badejman?nie wiesz dokladnie to nie pisz bzdur...juz jest 25 MAN-ow i to narazie tyle...bedzie jeszcze 19 Volvo w marcu i te 2 flagowe...bedzie to wymiana taboru...
Od kiedy jest taki system70/30?chyba na chlodniach robiliscie mlodych chlopakow w ch...za to to bym Was cwaniaki po dupie skopal...

Post Wysłano: 05 mar 2012, 9:46

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3512373
Samochód: Scania R500 V8

A mam takie pytanie czy żeby u Was pracować trzeba mieć działalność??

PRECZ Z KOMUNĄ!!

Post Wysłano: 05 mar 2012, 19:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Badejman?nie wiesz dokladnie to nie pisz bzdur...juz jest 25 MAN-ow i to narazie tyle...bedzie jeszcze 19 Volvo w marcu i te 2 flagowe...bedzie to wymiana taboru...
Od kiedy jest taki system70/30?chyba na chlodniach robiliscie mlodych chlopakow w ch...za to to bym Was cwaniaki po dupie skopal...
No to kolego jeśli wiesz lepiej czy dokładniej to powiedz czy jest taki system. System przyuczenia młodych bez doświadczenia na pół roku.

Post Wysłano: 05 mar 2012, 20:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

koledzy soory pomylilo mi sie jest tak starszy kierowca ma 60% a mlodszy 40%.ja na przuczeniu jak zaczolem jezdzi w omedze to jezdzilem z mojim tata przez 6tyg a potem juz sam zaczolem jezdzic..a teraz tak napisalem jak mi kierowcy z firmy mowili ze na przyuczeniu jezdzisz z kierowca co najmiej 3 ms-c......ponoc omega ma zniesc te przuczenia a cz to prawda to niewiem..pozdrawiam i zycze szerokosci

Post Wysłano: 05 mar 2012, 20:59

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No to kolego jeśli wiesz lepiej czy dokładniej to powiedz czy jest taki system. System przyuczenia młodych bez doświadczenia na pół roku.
Napisałem przecież jak wygląda przyuczanie w omedze. wystarczy przeczytać

Badejman oczywiście znam ich, od 2006 roku jeżdżę w te strony, a RR to można powiedzieć taka żywa legenda omegi z grecji :lol:

Post Wysłano: 06 mar 2012, 12:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

no rr to legenda grecji teraz lata tandemem na hiszpanie.......

Ostatnio zmieniony 06 mar 2012, 15:46 przez Leszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Interpunkcji cie nie nauczono?

Post Wysłano: 07 mar 2012, 19:37

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VW

kolego badejman a jak wygląda w omedze sprawa zabierania sobie zestawu pod dom na weekend? jest taka mozliwośc czy samochód ma byc zostawiony na bazie?

Post Wysłano: 07 mar 2012, 19:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
kolego badejman a jak wygląda w omedze sprawa zabierania sobie zestawu pod dom na weekend? jest taka mozliwośc czy samochód ma byc zostawiony na bazie?
Z tym, to problemu raczej nie ma wystarczy sie dogadać. Przynajmniej jest luźniej pod firmą o ile jakies stoją, bo większosc po rozrzucana po europie.

Sprawa wygląda tak, jak w wiekszosci firmach auto ma stać na ogrodzie i pod każdym względem bierzesz za niego odpowiedzialność. Za to, że Ci ktos porysuje, czy rozbije, czy ukradnie paliwo, czy lusterko, czy też cały zestaw.
Czasem dobrze jest mieć auto koło domu przynajmniej nie musisz swojego gonić na firme i później z powrotem szczególnie, że nie musisz tracic czasu powiedzmy nawet głupiej godziny bo rozładunek możesz miec bliżej z pod domu niz z pod firmy.

Zalezy jak kto woli i chce ale lepiej chyba pod firmą przynajmniej jak ktos cos zrobi to ty zdałeś auto wtedy i wtedy i nie ponosisz odpowiedzialnosci co sie z nim później dzieje jak ty np spisz w domku.:)

Wybacz badejman, ze za ciebie odpowiedziałem ale była juz tu na tym temacie na ten temat rozmowa to pisze jak ktos pisał.

Post Wysłano: 07 mar 2012, 20:23

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Post Wysłano: 07 mar 2012, 22:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

no koledzy musze sie pochwalic jeden z tych nowych tgx-ow dostaje ja.....jutro zjeżdżam na baze i zostawiam starego mana i biore nowego...

Post Wysłano: 08 mar 2012, 11:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
no koledzy musze sie pochwalic jeden z tych nowych tgx-ow dostaje ja.....jutro zjeżdżam na baze i zostawiam starego mana i biore nowego...
Gratuluje nowego sprzętu.:)
Nawet szybciej dostałeś nową fure niż mówiłem.
Jak już bedziesz nim jeździł to zaprezentuj go bliżej o ile to nie bedzie problem:) chodzi mi o dane techniczne fotki jakieś i wyraź opinie jak sie nim jeździ.

Strona 41 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 139 40 41 42 4356 Następna