Pisze, że w zestawie jest homologacja, więc nic się nie przejmuj. Jak nie będzie to ja ci podeśle Tylko nie brał bym tej anteny. Straszna tandeta. Troche wody i zaczyna "świrować". Więc lepiej kup samo radio, dołóż 50zł i kup Sirio AS-100.
co do antenki to sie kolego Leszku mylisz mam taka antenke i nie zauwazylem zeby podczas deszczu czy podczas mycia jak wloczylem odrazu radio i w droge bez wycierania wody pod magnesem zeby antenka mi wariowala troche bledne jest to co napisales
_________________ "Nie jeździmy po to by się zabić, lecz po to by zyc
"Nie zazdrość synu tego chleba, to nie są drzwi do nieba!"
Unideny straciły homologację i to jest fakt, nawet jeśłi przy zakupie taką homologację dostaniesz to jest ona nieważna.
Jedynie gdzie teraz można kupić wspomniane radia to tylko na allegro tudzież innych aukcjach czy od osób prywatnych którzy chcą zmienić radio na inne.
Nie mam wątpliwości, że radia tej firmy są jedne z lepszych, bo jest to fakt no i są bardzo popularne u Nas w kraju bo stosunek jakości do ceny jest rewelacyjny.
Szczerze będę polecał Unideny (najlepiej U520) bo są poprostu dobre, ale co fakt to fakt homologację straciły.
kolego zastanow sie co ty piszesz jaka homologacja nie wazna ???? ok zgodze sie z tobą ze stracily homologacje ale jesli kupiles unidenka razem z homologacja to jest ona wazna i kolego nie wprowadzaj nikogo w bląd bo jezeli masz homologacje to znaczy ze wszystko sie zgadza i nic cie nie obchodzi to jest tak samo jak ktos zawali ci auto a ty dokumety zostawiles w sirodku i on ma dokumety i ty mu nie mozesz praktycznie nic zrobic ze on ci ukradl bo umowe sobie fauszywo zalatwi i mozesz go w dup.... pocalowac dokumety ma ma i to wszystko tak samo masz chomologacje do radia to cie moga w dup.... pocalowac
_________________ "Nie jeździmy po to by się zabić, lecz po to by zyc
"Nie zazdrość synu tego chleba, to nie są drzwi do nieba!"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 42 gości