Witam jest to zwykły 6 litrowy osiołek bez turba mam luz na wałku od pompy wodnej i lekkie przecieki z niej moje pytanie jest następujące jest dostępna cała pompa nowa za 400 parę złotych i można również kupić zestaw naprawczy do tej pomy ceny narazie nie znam ale czy warto się bawić z zestawem naprawczym Może ktoś to robił i podpowie czy wymiana takiego zestawu naprawczego jest dość skomplikowana czy lepiej nie ryzykować i kupić całą pompę Pozdrawiam
kolego radze nowa pompe, bynajmniej masz mniej roboty i spokojnie jezdzisz . Cena nowej pompy bedzie napewno oscylowała w granicach 400 zł ..dla porównania nowa pompa w eurocarsie do volvo fl 9 kosztuje 700 zł, a jak wiadomo to dosyć mało popularne auto więc do Twojej gwiazdy będzie tańsza Pozdrawiam
_________________ Najlepsza cięzarówka to taka... która sie nie psuje ;-d
WITAJ
JA bym radził kupic orginał lub zamiennik a nie jakąś tam używke czy po regeneracji nio chyba że z gwarancją, te uszczelniacze wycieraja sie z powodu napięcia pasków na tym wałku od pompy są 2 koła za duże obciążonie bo az 4sztuki pasków.Koszt takiej pompy to jakieś 400zł
Pozdrawiam
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 19 gości