Samochód: Opel Insignia ST
Zapowiada się ciekawie. Silnik złożony czysto, wygląda efektownie. Naczepa też będzie z pudła? Teraz pytania związane z malowaniem. To będzie zestaw w barwach Vogla?
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Samochód: Renault Premium / Range T
Fakt Erka ma rację - spore wyzwanie.
Malowanie VOeGLA (szczególnie na Atego) prezentuje się zabójczo.
Nie myślałeś może żeby naczepę zrobić w stylu naczep do przewozu luksusowych samochodów- takie jak używa Betz czy Winner ? moim zdaniem - killer, a jeszcze w barwach tych firm to już w ogóle
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Szykuje się bardzo ciekawy projekt, ciężarówki Vogel ze względu na ciekawe oryginalne malowanie bardzo mi się podobają. Także podsyłam też kilka fotek które mam nadzieję okażą sie pomocne przy budowie zestawu.
Nie myślałeś może żeby naczepę zrobić w stylu naczep do przewozu luksusowych samochodów- takie jak używa Betz czy Winner ? moim zdaniem - killer, a jeszcze w barwach tych firm to już w ogóle
Tylko że firma takich zestawów nie posiada. Także to już wykonawca musi podjąć decyzję czy zbuduje pojazd fikcyjny czy pomniejszony odpowiednik jednego z pojazdów floty.
Raczej będzie to fikcyjny zestaw ponieważ Vogel chyba nie posiada takiej naczepy choć kto wie może ma jedna do przewozu traktorów (zamiast aut sportowych) nie wykluczam takiej opcji a naczepy nie przerobie bo nie posiada ona ramy nośnej (nisko-podwoziówka) więc improwizuje Dzięki panowie za linki do stonek i foty. A to już foty skończonego silnika
Krowa daje mleczne mleko. Podkład= baza ;] Czeka na kolor ;
Mistrzu może krowa daje mleczne mleko ja mleka już nie pije od 20 lat więc nie wiem, ale lakier samochodowy to: podkład + baza(kolor)+lakier = pomalowany element
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości