Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Wielki biznesmen sie znalazł, dorób sie takich zabytków jak miąso to możemy pogadać. Takie żałosne posty powinni kasować
Koluniu nie jestem żadnym biznesmenem. ja tylko poprostu żartobliwie stwierdziłem fakt że we flocie tej firmy są same stare auta co jest oczywiste i widać to na fotkach. Nie wiem czemu Cię to tak dotknęło? - Łączy Cie coś z tą firmą to sorry że Cię uraziłem.
Stare Volva to niezły sprzęt, nie ma co narzekać, że tabor jest taki a nie inny, kilka młodszych sprzętów też chyba mają. Dwóch kumpli tam pracuje, są na forum, więc jak będą chcieli to się w temacie wypowiedzą.
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
Może i sprzęt jest wiekowy, ale jeżeli utrzymywany jest w dobrym stanie, to co to za problem?
Poza tym są to ich własne środki transportu, a nie leasingowane.
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Niejedna firma może się schować ze stanem technicznym swojej flot Mają około 20 aut. Głównie starsze volva, ale są cztery chińczyki w tym jeden E5 i wszystkie w automatach Nie ma co narzekać, dobre to mają
Nie mam fotek chinczyków. Wogole nie mam innych fotek oprócz tych które wrzucił michał.
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Ogolnie to jazda po całym kraju (plandeki) i poludnie polski (wywrtoki)
Nowsze samochody zapuszczaja sie nawet na niemcy czy czechy.
GG: 6147333
Witam. TomekSW a przyjmujecie może kierowców bez doświadczenia? Bo szukam pracy i zastanawiam się nad tą firmą.
Jeżdżąc na wywrotce jest się codziennie w domu, czy wyjeżdża się na dłuższe trasy?
Nie jestem szefem wiec nie powiem czy bez doświadczenia przyjmują. Musisz podjechac i zapytac.
Teoretycznie samochody maja codzienny zjazd na baze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości