tom tom nie ma opcji "na cięzarówke, tira"
ja mam 940, wszystkie aktualzacje i poprawki sa za darmo po zarejestrowaniu sie.
to samo z aktualizacja fotoradarów na cała europe, identyczna sprawa z cenami paliw.
tez mi pokazuje zeby pobrac mapy np. Włoch czy czegoś innego za 12.50e ale ja mam aktualniejsze niz sa do pobrania, a mimo to pokazuje zeby zakupic
pozatym jest tam cos takiego jak mapshare - kazdy uzytkownik moze wprowadzic poprawki, mozna pobrac poprawki innych uzytkownikow. nie wiem czy to ktos weryfikuje i jak to dokladnie dziala, ale sciagam co tydzien, dwa...
co do któregoś postu u góry...
w ciagu miesiaca od zakupu aktualizacje za free...
rozumiem ze troche minelo od wgrana mapy na urzadzenie do zakupu przez nas ale to smieszna promocja. bardziej praktyczne było by jednorazowe pobranie po upływie 3 miesiecy...
co do ciezarowek to jest juz kilka modeli, tom toma nie słyszalem ale innych firm owszem.
powalaja ceną
Cytuj:
mnie już szlak trafia na tej głupiej stronie !! nawet nie można pytania zadać
nie znam szczegółów ale podejrzewam ze nie dostosowałes sie do zasad tu panujacych.
jezeli za darmo chcesz uzyskac informacje i pomoc, a my nie dostajemy nic w zamian od Ciebie to sie dostosuj chociaz. juz Ktoś o tym mówił