Ogólnie to musisz wybrać dokładnie jakiś element ( np. : górne orurowanie, wybrany wzór wyglądu tego orurowania. ) i tego szukać. Według mnie to najlepsza metoda.
Co do orurowań, to możesz też pochodzić do jakiś kowali, bo oni też nieraz zajmują się robieniem takich rzeczy.
a macie jakieś strony z częśćiami do tuningu ciężarówek jakieś naklejki proporczyki itp tylko niepiszcie ze na allegro czy ebay znajade bo juz patrzyłem
Znacie moze taka stacje Nevada? jest to w polsce tam mozna dostac duuuuuuuuuuuuuuzo ciekawych zeczy do ciezarowki doslownie wszystko Polecam
a podaj strone www tej stacji lub napisz lokalizacje tej stacji w woj opolskim. A na innych stacjach niema takich rzeczy bo vyłem dzisiaj na orlenie i tam nic nie było
Kolego polecam także stacje BP PODGAJE jakieś 30 km od Wałcza i Campol 68 KM od Wałcza w kierunku Malborka jest tam dużo interesujących rzeczy :
-półki Ciężarowe
-firanki
-proporczyki
-halogeny
-tabliczki imienne
-naklejki
-teczki z napisami MAN,SCANIA,DAF,VOLVO,IVECO
-bezrękawniki
i wiele innych żeczy zapraszam
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 12 gości