Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 14 lis 2009, 15:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

Mam takie pytanie aby założyć firmę i wozić nią artykuły spożywcze pod chłodnią to muszę mieć tak:

- Zezwolenie weterynaryjne na transport żywności
- Badania do celów sanitarno - epidemiologicznych
- Licencję na transport krajowy/międzynarodowy

Chyba ze coś pominąłem to proszę o poprawienie. :D

Post Wysłano: 14 lis 2009, 15:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

A Ty już wywrotki kupowałeś i w ogóle transport pełną parą i co? Teraz dopiero firmę zakładasz? Z chłodniami?

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 14 lis 2009, 16:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A Ty już wywrotki kupowałeś i w ogóle transport pełną parą i co? Teraz dopiero firmę zakładasz? Z chłodniami?
Buhahahaa ;p;p l

P.s aby załozyc firme to musisz miec certyfikat kompetencji zawodowych w miedzynarodowym- krajowym transporcie rzeczy. licencja jest tylko na auta;)

Post Wysłano: 14 lis 2009, 18:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

Cytuj:
Z wywrotkami kolego się już wstrzymaliśmy, bo każdy dzwonił do nas ze się wycofują a mieliśmy już kontrakty a to było dosłownie kilka dni przed odbiorem naczepy i ciągnika, narazie nie zakładam firmy a pytam tak z ciekawości co jest potrzebne do przewożenia art. spożywczych. Jedyne co mi pozostaje to jeździć w firmie narazie nie narzekam na tą firmę. :)
Cytuj:
P.s aby załozyc firme to musisz miec certyfikat kompetencji zawodowych w miedzynarodowym- krajowym transporcie rzeczy. licencja jest tylko na auta;)
O tym to kolego wiem ;)

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]