Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 11 kwie 2010, 22:13

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

witam
Panowie mam pytanie w związku ze będe robił certyfikat kompetencji i niewiem jak to długo potrwa a auto juz posiadam czy mogę jeździć na certyfikacie kolegi. Jak to się ma zeby odbyło sie zgodnie z przepisami. Teraz pytanie jesli zrobie licencje teraz na certyfikacie kolegi to czy będe mogł na niej jeździć po tem jak juz będe miał swoj certyfikat czy będe musiał wyrabiać nową?

Post Wysłano: 03 maja 2010, 16:06

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: MAN 9.153

Cytuj:
witam
Panowie mam pytanie w związku ze będe robił certyfikat kompetencji i niewiem jak to długo potrwa a auto juz posiadam czy mogę jeździć na certyfikacie kolegi. Jak to się ma zeby odbyło sie zgodnie z przepisami. Teraz pytanie jesli zrobie licencje teraz na certyfikacie kolegi to czy będe mogł na niej jeździć po tem jak juz będe miał swoj certyfikat czy będe musiał wyrabiać nową?
Napisz z kolegą umowę o zarządzanie firmą i ustal że będziesz mu płacił 2zł/m-c (np) i tą umowę przedłożysz w urzędzie. Jak zrobisz swój to normalnie będziesz go miał w papierach swoich i przy kontroli go przedłożysz i tyle. Licencja nie traci ważnosci przy takich zmianach.

Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]