Witam, znajomy chce wziąć wypis na kolejną ciężarówkę, ale musi przedłożyć zaświadczenie o niekaralności. Wszystko pięknie i ładnie, ale został on skazany z art. 77 pkt 1 Ust. 11.02.2994 o ochronie zwierząt oraz zwalczania chorób z art 66 $ 1 kk art. 66 $ 2 kk art 67 $ 1 kk w zw. z $ 3 kk art. 39 pkt 7 kk. Wyrok sie uprawomocnił 2009-08-28, a postępowanie zostało warunkowo umorzone na 1 rok. Czy ktoś wie czy to zdyskwalifikuje, aby odebrać nowy wypis?
Jest takie zaświadczenie (nazwy Ci nie podam bo nie pamiętam, jak mi się przypomni to dopisze), po mojemu KURATOR musi złożyć o to podanie, podpytaj się kogoś kto się zna, a co do licencji to przewoźnik się tłumaczy, że można stracić licencje,ale nie wiem ile w tym prawdy.
PS : Na ten świstek trzeba trochę poczekać.
POZDRAWIAM
Czekac jesli nawet trzeba to max kilka dni. W moim Sadzie wojewodzkim wydaja od reki.
Do licencji trzeba byc nie karanym z okreslonych paragrafow. Nie pamietam ich dokladnie, ale cos jak by "przestepstwa przeciw mieniu", "falszerstwa", "wyludzenia".
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości