Strona 1 z 1 [ Posty: 1 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 12 maja 2011, 22:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9060606

Witam Wszystkich po bardzo długiej przerwie.

Na wstępie uprzedzam, że temat delegacji był już poruszany na forum ale jest już nieaktywny od 2009 więc ośmielam się podnieść go jeszcze raz tyle że z trochę innej strony.

Oto moje pytanie:

Czy znalazłby się na forum ktoś kto w firmie transportowej wypisuje delegacje dla kierowców, zarówno zagraniczne jak i krajowe? Chodzi mi przede wszystkim o sprawy takie jak np. z jakiego kraju liczyć stawki delegacji jeżeli kierowca ma rozładunek we Francji a potem z innym ładunkiem jedzie do Niemiec po czym wraca do kraju. Czy integrować diety krajowe (jazda do i od granicy)?

Co z ryczałtem za noclegi jeżeli kierowca śpi w samochodzie (w moim programie istnieje opcja samochód z noclegiem)?

Czy na delegacji musi widnieć nr zlecenia?

Może moje pytania brzmią trochę absurdalnie, proszę o wyrozumiałość, ale firma dopiero wprowadza delegacje do użytku i chciałbym żeby to miało ręce i nogi.

Serdecznie dziękuję i liczę na pomoc. Dalsze pytania w trakcie rozwijania tematu.

Janek

Strona 1 z 1 [ Posty: 1 ]