Witam. Dostałem pismo ze starostwa ze chcą zabrać mi prawko za przekroczenie 24 punktów. Ostatnio na stronie sprawdzałem (15 grudzień) ze mam 17 punktów na koncie ponieważ 3 grudnia byłem na kursie i zbiłem sobie 6 pkt ponieważ miałem 23 i nie chciałem ryzykować. Od tamtego czasu (grudnia) nie dostałem żadnego mandatu i punktów. Czy ktoś wie za co mógłbym mieć przekroczone 24 pkt ? 12 sierpnia miałem jeszcze zdjęcie z odcinkowego pomiaru, ale z tego co pamietam został on opłacony i od tamtego czadu nie dostałem za to żadnych punktów wiec nie wiem za
Co chcą mi zabrać
W necie jest tylko tyle, ze albo zabrano mi kwalifikacje i nie mam uprawnień, albo przekroczyłem 24 pkt karne. Nie wiem czy nagle im się nie przypomniało o jakimś
Mandacie który nie został wpisany wraz z punktami. Wiecie może ileś czas na wpisanie pkt karnych do systemu ?
Samochód: orange i grafitowy
zabranie prawka jest decyzją administracyjną.
od takiej służy odwołanie.
zresztą jak pójdziesz do swojego WK to dokładnie dowiesz się o co chodzi.
tu na forum chyba jest niewiele osób które miały przyjemność mieć takie zdarzenie.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 36 gości