Cytuj:
Zapytaj wujka jak odczucia w porównaniu ze 105. Proszę.
Pytałem już. Mówi ,że Mercedesem to się płynie ,że jazda nim to sama przyjemność i ,że tak dużo się nie umęczysz. Wgl ,wygodniejszy, więcej miejsca ,komfort jazdy jest nie do opisania. 105 to przy nim nic. Ale wiadomo, zawsze co nowe na początku jest dobre. Zobaczymy co powiedzą na pierwszej kontroli w serwisie. 6 tysięcy wybije i jazda do Ołtarzewa :E Ale to nic, trzeba wiedzieć na czym sie stoi. Wujek już się zaklimatyzował ,poznał skrzynię, schowki i inne duperele. Przesiadka jak najbardziej na Wielki Plus
Ja jako prawo fotelowiec nie dużo mam do powiedzenia, ale też czuję komfort jazdy. Ale co tu dużo mówić. Mercedes to mercedes. Jeszcze nówka to ahh. 700 km przebiegu i gitara jest
Już pierwsza polerka była kabiny i efekt trochę jest. Szef kazał ,żeby wszystkie 5 które zakupił przyjechały do niego na podwórko i on porówna kto dba a kto nie. I tylko wujek o tym wie. Ale wujek zawsze dba i to dla niego nie nowość. Ale zaje**sty dostęp jest do wycierania kurzy za fotelami, wszystko prosto ,ładnie pięknie. No ale jak mówię. MERCEDES <3