Siemaneczko po wielu miesiącach obniżonej aktywności wracam do gry
i prezentuje wam "jedyną godziwą markę na rynku, szczyt szczytów o nano kosmo technologi gdyby nie ta marka transport by nie istniał..." ;D
Marka: - SCANIA
Model: - R450 STREAMLINE
Rok produkcji: - 2017
Przebieg: -33000
Wyposażenie: - Pełna opcja bez autopilota
Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Teściowa zwie się KRONE papier liner, Yoloda podnoszony dach otwierane dwa boki plus dach ;D Niestety bez tłoczyska....
Obsługiwane kierunki: - Ojczyzna, Dojczlandia, Czechy, Austria, Szwajcariai Holandia.
Podobno każdy kiedyś musi przejechać się Scanią, wiec i ja musiałem
. Tak serio byłem głodny europy, miałem ekspresowy epizod na kiperku po całej EU w tym Hiszpania i Anglia. Na moje szczeście szybko dobiegł końca. Ale dzięki determinacji udało mi się dostać na szmatę do "profi link". Początkowo na skoka następnie przez pół roku dostałem Scanie R520 V8 (którą byłem na MT17) po czym uznałem że V8 to nie to i dostałem nową R450 od tej pory wiem co to ciężarówka xd. A tak serio V8 poszło do sprzedaży i dlatego udało mi się dostać nową scanie. Autko fajne duże, wygodne i fajnie wyposażone. Naczepa jest przystosowana pod papier bo to jest mój główny towar z którym latam. Jazda co weekend w domu bez ciśnienia i walki z wiatrakami.