Witam wszystkich,chciałbym przedstawić swoją skromną kolekcję modeli herpa.Kolekcja nie jest liczna,ale z czasem będą przybywać kolejne modele Każdy zakup jest dokładnie przemyślany a zaczeło się od Renault Magnum,które kupowałem bez wiedzy o herpie.Poprostu spodobał się i był.Lecz teraz już z wiekszą wiedzą są nadal kupowane.
1.Renault Magnum "Fendler"
2.Mercedes-Benz Axor "K.Polak"
3.Mercedes-Benz Actros LH "Hoyer"
4.Mercedes-Benz Actros L "Seifert"
Mam nadzieję że się podoba
_________________ Być kierowcą - styl życia,praca,miłość,pasja...
Inni nigdy tego nie zrozumieją...
MERCEDES-BENZ Actros 2540 L <48-355> Vos | Logistics
Czekałem czekałem i wkońcu się doczekałem prezentacji matezowej kolekcji, która wciąż się powiększa. Na uwagę zasługują tu napewno pojazdy z serii Exclusive (Hoyer i Seifert) które są praktycznie nie do zdobycia w Polsce.
Właściwie to konkretnych planów nie mam na przyszłość.Ale mam chęć na kupno jakiegoś "gabaryta" np. Westfrach,Bauman,Colonia.No ale szczerze mówiąc nie chce niczego zbytnio planować,zobaczymy co zostanie kupione,no może się uda i następne zakupy w lutym,narazie narzekam na brak gotówki i rodzice mnie blokują żebym nie kupował Ale różnie to bywa.Pozdrawiam.
_________________ Być kierowcą - styl życia,praca,miłość,pasja...
Inni nigdy tego nie zrozumieją...
MERCEDES-BENZ Actros 2540 L <48-355> Vos | Logistics
Wcale nie taka skromna... Od czegoś trzeba zacząć Jakoś najbardziej wpadło mi w oko Magnum, chyba dlatego że ma dopracowany tył w naczepie, o którym Herpa czasami zapomina...
Jak już się w to wpadnie to nie ma przeproś, ja sobie karty do telefonu nie kupie, jak jest okazja na Herpiaczka To uzależnia...
Wreszcie Matez zaprezentował nam swoją kolekcję . Najbardziej spodobała mi się Magnumka w barwach Fendlera. Jak wiadomo Herpa wyprodukowała niewiele modeli Magnum, a ten jest moim zdaniem jednym z najciekawszych. Na uwagę zasługuje dobrze odwzorowany zderzak w naczepie, z pomalowanymi światłami i logo Krone.
Ładna kolekcja
Jak dla większości przedmówców najbardziej spodobał mi się Magnum, a bogaty w detale tył jego naczepy to bardzo miła niespodzianka. Na zdjęciu firmowym Herpy z oczywistych względów tego nie widać.
Cieszę się również że w kolekcji Mateza znalazł się Actros Seifert,bo gdy Del go sprzedawał martwiłem się by nie trafił w przypadkowe i niepowołane ręce
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 55 gości