ponieważ na potrzeby firmy zbieram posiadaczy prawa jazdy kat C, którzy chcą zrobić E, co pozwoli mi na znaczną obniżkę kosztów (na razie jest to 200zł), jeżeli więc są chętni z Wrocławia do przystąpienia do takiego kursu proszę o kontakt.
ukończnienie takiego kursu nie obliguje do zatrudnienia się w naszej firmie. po prostu mając 15 chętnych mogę negocjować ceny z ośrodkiem szkolenia kierowców, a czy będzie to 15 czy 18 osób nie ma znaczenia.
Witam
Przypdkiem trafiłem na tę strone ale bardzo mi sie podoba ..
Niedawno zdałem egzamin na kategorię C, z braku kasy przyczepę na razie odpusilem .. a tu proszę
Jaki moze byc docelowy koszt tego kursu ??
Shit .. duzo, za C płaciłem 1 700zł w Krotoszynie, a E kosztuje 1 300zł .. no ale nie ma sie co dziwić wszak większe miasto. A na czym uczą i na czym zdaję sie egzamin ?? Bo zdaje mi sie ze kiedys we wrocku widziałem Scanie z naczepą "L" .. U nas zdaje sie na nowym StarManie + przyczepa tandem
pozdro
GG: 0
Scania z naczepą??????? z tego co się orientuje to egzaminy wszędzie są na tandemach ale mogę sie mylić a co do ceny kursu to tak dla informacji dla ludzi prosto z ulicy którzy przyjdą to cena kursu na E wynosi 1500zł ale jeśli ludzie by mieli dojeżdżać z Wrocławia do Poznania aby robić ten kurs to chyba raczej bez sensu bo różnica w cenie zajmie koszty dojazdu i kożyść żadna
Tak, zgadam sie z dojazdami, tylko że w moim przypadku akurat nie jest to zaden problem mimo ze do Wrocka mam 80km to kumpel z firmy 2x w tyg. smiga do wrocka na cały dzień .. A z ta scania to nie jestem pewnien czy to był wrocek .. w każdym razie na 100% widziałem norlamny zestaw na nauce jazdy - ale przypuszczalnie to był tylko do nauki, egzaminy na 100% sa na innych autach - no bo wyobrazmy sobie - jak zestaaw wjedzie na łuk - no to ile juz mu zostaje do cofnięcia
Rafał zgadza się,egzamin zdaje się starem 1142 z przyczepą ale to ma sie zmienić.Gdy zdawałem egzamin to po placu jeździłem starem a na miasto wyjechałem już oplandekowanym manem z przyczepą.Z tego co wiem to od czerwca jazdę po placu i po mieście będzie się zdawać tylko samochodem z plandeką.Przyczepa też jest oplandekowana.A stary pójda na zyletki
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 42 gości