Bar jest dokładnie tak jak mówisz, tylko wlasciciele którzy sa miłośnikami trucków tuningują swoje pojazdy, reszcie zalezy tylko na tym aby ciezarówki na nich zarabiały nikt z nich nie bedzie sie ładował w dodatkowe koszta tuningowania takiego pojazdu, jesli ktos szuka tuningowanych ciezarówek to w Polsce ich nie znajdzie zbyt wiele, za to w Szwecji, Finlandii lub Szwajcarii tuning ciezarówek jest bardzo popularny
ten pierwszy man to chyba z europy bo ma 12 gwiazdek na naczepie
Zadałeś dość dziwne pytanie Te zdjęcia mówią same za siebie że pojazdy te pochodzą z europy, poniewarz na każdym kontynencie są inne pojzdy lub różniące się od tych np. europejskich
a ja słyszałem że TGA są najlepsze, ze mają dobre wytrzymałe silniki, super ergonomiczne wnętrze itd. ja tam p%#@dole co mówią inni, gdybym miał kupić trucka to takiebo zeby mi sie podobał i nie zwracał bym uwagi na opinie innych gdyz mogą być fałszywe
No z tymi silnikami to też słyszałem . Tylko one są podobno dobre ale jak ich sie nie żyłuje za bardzo . Jak są dobrze traktowane to hulają zdrowo
_________________ Szerokości Wszystkim Życze
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką.
Choć nie jestem detektywem zawsze znajdę budkę z piwem
Scania "Królowa Szos"
Kocham kurczaka z rożna i dziewczyny z Jaworzna
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości