Właściwie każdy z wyżej wymienionych pojazdów będzie w porządku pod tego typu transport. Wszystkie zaprezentowane auta mają podobne właściwości.
Napisz jeszcze rodzaje kabin do poszczególnych wozów.
Volvo i tylko Volvo!!
Silnik dobry, kabina najwieksza z tych aut i modeli, ktore tu wymieniles. Spalanie tez mniej-wiecej jednakowe, a komfort i wygoda jazdy nieporownywalnie lepsza!
Co do kabiny to klocilbym sie. Moim zdaniem Space Cab Dafa jest wiekszy od Globetrottera Volva. Wymieniles pojazdy ktore sa porownywalne. Ja odrzucilbym z tych pretendentow Renaulta a idac dalej zastanawialbym sie miedzy Volvem a Scania choc Daf nie jest przegrany. Ojciec kolegi Questa jezdzi Scania pod patelnia wiec u niego pewnie dowiedzialbys sie najwiecej informacji na temat tego auta.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
GG: 0
Samochód: Opel Astra GLS ;D
Polecam Scanię. Tata jeździ nią już 2 lata i jeszcze nigdy na nią nie narzekał. Kabina obszerna. W podwójnej też wygodnie. 380 km poradzą sobie z każdym wniesieniem. Wybór należy do ciebie.
_________________ W trakcie robienia prawka na TIR'a... xD
Moim skromnym zdanie polecam Volvo fh12 ponieważ ma bardzo dobry silnik kabina w miare wygodna mój znajomy śmiga takim volvem tylko że z 2000 r i 420 km i nie tylko po kraju ale także na trasy międzynarodowe i barzdo sobie je chwali
Moim zdaniem:
Premiumka - zbyt delikatna pod patelnię.
Scania - jeżeli wiąże się to z jazdą po piaskowniach, budowach itp. to nie polecam (szybko siada zawieszenie kabiny oraz plastiki pod nią).
Daf - nie mogę dużo powiedzieć o tym samochodzie, ponieważ nie miałem z nim do czynienia.
Volvo - polecam, najlepiej z kabiną zawieszoną na sprężynie (zawieszenie wytrzyma nawet najcięższy teren)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 36 gości