Czesc!
Cytuj:
Nie bardzo rozumiem Twoje słowa".... to dalej każdy wie co robić .. " - zapytam Ciebie - Co ????? należy robić ???
Wyperswadowac takie zachowanie
lub całkowicie zignorowac, nie zwracac uwagi, nikt mu nie będzie odpowiadał to sie mu znudzi.
Na pewno bicie tu nic nie pomoże (przestrzegam przed takim rowiązaniem, bo nie warto miec sprawy przez jakiegoś gnojka bawiącego sie na radiu,
kłopotów idzie se szybko narobic, gorzej później z tłumaczeniem się z nich).
Bicie to Twoja interpretacja mojego posta, ja nic o biciu nie pisałem.
Wiec co będzie najskuteczniejszym rozwiązaniem?
Otóż zgłosic to do odpowiednich organów np UKE (Urząd Komunikacji Elektronicznej, zazwyczaj ich siedziby znajdują się w miastach wojewódzkich), że na kanale 19 AM ktoś powtarza dzień w dzień irytujące, denerwujące słówka(np pysia), co bardzo przeszkadza w pracy na paśmie, wręcz ją uniemożliwia. Oni już będą wiedzieli co zrobic z takim typem.
Albo jak już namierzymy gościa, zacząc powtarzac w eterze jego dane ulica, numer domu, gwarantuje że się uciszy
Cytuj:
Odniosę się do części Twego zdania dotyczących "bloków z ogromnymi antenami" - kolego niedawno zdemontowałem "bazówkę" stała kilkanaście lat , nie wierzę , że ktokolwiek mając "stację bazową" bawi się w takie głupoty. Zatem zanim coś powiesz czy napiszesz przemyśl to.
Cytuj:
No to lepiej uwierz, bo mobil nadający codziennie z tego samego miejsca w promieniu ponad 20-30km, brzmi jeszcze bardziej niewiarygodnie.
Dokładnie
Pozdrawiam i niech rozwaga będzie z wami.