Jestem tutaj nowy i na początku chciałbym sie przywitać.
Czytam te forum i mam już całkowity mentlik w głowie, więc postanowiłem założyć ten temat. A mianowicie.
Mam 20 lat i przymierzam sie do zrobienia kursu na przewóz rzeczy i chciałbym was zapytać, czy to jest tylko jeden rodzaj kursu który pozwala na transport krajowy i zagraniczny??
Moje nastepne pytanie czy koniecznie musze mieć ukończone 21 lat, bo znalazłem coś o tym na forum. Dziekuje z góry za odpowiedzi.
Mam 20 lat i przymierzam sie do zrobienia kursu na przewóz rzeczy i chciałbym was zapytać, czy to jest tylko jeden rodzaj kursu który pozwala na transport krajowy i zagraniczny??
Tak. Kurs jest jeden niezależnie od tego, czy transport krajowy, czy też międzynarodowy.
Cytuj:
Moje nastepne pytanie czy koniecznie musze mieć ukończone 21 lat.
Aby ukończyć kurs na przewóz rzeczy nie musisz mieć ukończonych 21 lat.
dzięki za rozjaśnienie mi umysłu. Teraz pozostaje sprawa tego czy pracodawca bedzie mnie mógł zatrudnić jako kierowce ze względu na wiek. Interesuje mnie praca w firmie w której zestawy przekraczają 20 ton
dzięki za rozjaśnienie mi umysłu. Teraz pozostaje sprawa tego czy pracodawca bedzie mnie mógł zatrudnić jako kierowce ze względu na wiek. Interesuje mnie praca w firmie w której zestawy przekraczają 20 ton
Nie. Nie będzie cię mógł zatrudnić. Musisz mieć ukończone 21 lat. Ale o tym jest już dyskusja na forum i nie ma sensu nad tym dyskutować w tym temacie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 30 gości