1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 1
Samochód: MAN TGX 18.440; Ford Focus MK2
Marka: MAN Model: TGX 18.440 Rok produkcji: 2009 Przebieg: 500000 Wyposażenie: tempomat, manual, jedna leżanka, TV, CD, CB i inne takie Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Janmil z 2006 roku Obsługiwane kierunki: Niemcy, Polska, Czechy czasami Węgry, Słowacja, Holandia, Austria i Litwa.
Samochód: Renault Premium / Range T
Cytuj:
smialo po gorkach oblatuje nowe 500 e6 volvo
Podobno Volvo E6 nie jest dobrym wyznacznikiem mocy
Ja akurat niezbyt dobrze wspominam "moc" 440 MANa. Za mała pojemność. W tandemie na Westfalicę trzeba było czasem 30-40km/h wchodzić, ni *uja nie jechało z przyczepą 18t, a też manual, więc...
Tak, na pusto frezował asfalt, na pusto...
Jedyne co było fajne w tym silniku to kultura jego pracy.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Ja tam volvem żadnym nigdy nie jeździłem, ale jak siadam do mojego mana tez 440 i 130k km to jedyne co można to rozkładać ręce i uciekać na prawy pas pod górki... Ale najważniejsze zeby sie psuł i chodził bezproblemowo
GG: 1
Samochód: MAN TGX 18.440; Ford Focus MK2
Już minęły 3 tygodnie odkąd wsiadłem na MAN'a i zdążyłem już go trochę poznać. Autko fajne, ciche, wygodne ale jak na robotę, którą robię za słabe jak dla mnie
Pauza w Hradec Kralowe
i pauzunia z jedynym kolegą z firmy (mamy tylko dwa auta mojego TGX'a i kolegi TGA)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość