Witam wszystkich!
Po małej przerwie spowodowanej popsuciem sie kompa dodaje odrazu fotki ktore były robione w ten weekend
24.02.2006 godz.po 16:00
Litwa-Wilno
Tutaj jest na parkingu zaras po przekroczeniu granicy
to bedzie druszka na Wilno ale nie jest zbyt dobrej jakosci bo moja cyfrówka robi w nocy
Wjazd do Wilna
Tak wygladało miejsce rozładunku normalnie była tragedia z wjechaniem bo tam był salon Nissana i było ciezko wjechac zeby samochodów nie uszkodzic A wujaszek wiózł wuzki dziecece
A to juz fotki z powrotu mało robiłem bo lipnie moja cyfrówka robi fotyw nocy
A to przykład jakimi jeszcze autami jezdza Litewscy kierowcy
A tu macie pare fotek jakie porobiłem po drodze
Sławne Budzisko Pare fotek z granicy
Dojazd do skanera
Podjazd do sprawdzenia paszportów
A tu powoli opuszczamy granice
A to juz droga prowadzaca z granicy na Suwałki
To jest autko
Parking Szypliszki zawsze stoi tu masa aut ciezarowych
Szwajcaria
Wjazd Suwałk
I tak oto wygladała moja wyprawa na Litwe.Później wujaszek pojechał do Mrągowa po meble do Niemiec a za tydzień w poniedziałek bedzie jechał na Litwe do Klaipedy ale nie wiem czy pojade czas pokaze a z miła checia bym pojechał
PS.Możeci mi powiedzic jak filmiki wklejać bo za bardzo nie wiem z góry dziekuje za pomoc
Hehe skad ja znam te rejony ? Sporo ciekawego sprzetu nie bede wymieniał bo jest tego bardzo duzo...Wypatrzyłem 2 Pekaesy Jedne Fh z chłodnia stoi w Szypliszkach gdzie zawsze stoi wiele aut Pekaesu i nie tylo...Tak wypatrywałem Dafa mego ojca ale nie znalazlem bo w sobote poleciał przez LT
Fotki ciekawe, choć słabej jakości... "Żółtki" rządzą (2XFh)
to co ty myslisz ze w czasie jazdy wyjda dobre jak lepszy aparacik to by były dobrej jakosci
A Pekesu to ja widze od hu** jak przejezadzaja przez miasto
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Fotki niezłe, jakościowo może niejest to mistrzostwo, ale spowodowała to między innymi mgła, a w nocy jak w nocy, dużo cyrfówek robi tego typu zdjęcia, a noc jest od spania, a nie od jechania i pstrykania zdjęć...
Wjazd do tamtej firmy faktycznie nie za wesoły... Czekamy na kolejną trase...
Ten wjazd to jest nic w porównaniu z tym co kiedyś spotkaliśmy w Łodzi, tylko niepamiętam jaka firma. Jak chciałeś tam wjechać to trzeba było wjechać na chodnik potem się złamać tyłem i dopiero jakoś się dało wjechać bo inaczej to nie dało się zrobić.
Zazdroszcze Ci nie byłem od wakacji na Litwie... praktycznie nigdzie nie byłem gdzieś dalej od wakacji... fajne focie, jakbyś miał jeszcze jakieś ze Szypliszek albo Cowboya i innych albo litweskich parkingów, są zaraz za granicą takie większe to właduj je BAJ
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość