Tekno produkuje naprawdę wspaniałe modele, kiedyś przeglądałem ich ofertę - jest ogromna. Tylko te ceny ... W Polsce bardzo trudno spotkać ciężarówki tej firmy, ja na żywo widziałem je tylko raz - w serwisie Scanii w Rzgowie - mają do sprzedania ciągnik z wywrotką (z tego co pamiętam cena ok.250 zł )...
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
No modele piękne , no ale pewnie ceny takie jak Kaczor mówił
_________________ Szerokości Wszystkim Życze
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką.
Choć nie jestem detektywem zawsze znajdę budkę z piwem
Scania "Królowa Szos"
Kocham kurczaka z rożna i dziewczyny z Jaworzna
W zasadzie jedyne co w tych modelach jest fajne to te malowanie tych różnych firm z całej Europy ale są one strasznie drogie, tam np. wypas Scania z naczepą siękosztuje 200 Euro a za połowe ceny masz taki sam model Scanii z Italeri, naczepe, i jeszcze zmieszczą się w tym farbki model na niemieckim Ebay-u tylko że 1:24 a nie 1:50 a to jest kosmiczna różnica ....
tyle że takie modeliki są wygodne kupujesz stawiasz na półkę i fajnie. A tu ma się satysfakcję że się samemu coś poskładało ale do tego trzeba się przyłożyć żeby model fajnie wyglądał i najlepiej mieć aerograf i jeszcze kilka niezbędnych narzędzi itd...
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
Widze ze malowania są przerozna,duzo firm,a nie wiecie czy to jest w jakim polskim sklepie modelarskim ?? Tylko że cena to zaduża i to ile,no modeliki fajnie bo to twoje ty zrobiles tylko ze narzedzia itp. nastepny wydatek
_________________ Być kierowcą - styl życia,praca,miłość,pasja...
Inni nigdy tego nie zrozumieją...
MERCEDES-BENZ Actros 2540 L <48-355> Vos | Logistics
Tekno można sobie darować bo to cholernie drogie cacka. Ja wolał bym zostać przy skali w jakiej robi sie Herpe, Albedo czy AWM. Ta ostatnia ma bardzo bogatą ofertę pięknych modeli. Podoba mi sie że w ofercie AWM są modele ciezarówke które można spotkać na naszych polskich drogach. Szkoda ze mało który sklep oferuje modele tej bardzo dobrej a jeszcze mało znanej firmy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości