Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 04 gru 2010, 14:56

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Mam pytanie, czy podczas zmiany kart na podwójnej obsadzie trzeba opisywać na wydruku dlaczego karta została wyjęta bo zacznę pracę i dostałem takie pytanie od kierowcy z którym będę jeździł z góry dzięuję za pomoc

Post Wysłano: 04 gru 2010, 15:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie trzeba nic opisywać.
Jako drugi kierowca jedziesz na "gotowości do pracy" i inspektor wszystko to widzi i wie, co to oznacza

Post Wysłano: 04 gru 2010, 15:12

Użytkownik

Użytkownik

dzięi ale mi się rozchodzi o sam moment gdy karty są wyjęte wiem to trwa chwile ale czy potem nie trzeba opisać na wydruku że nastąpiła zmiana kart mi sięwydaje ze chyba nie

Post Wysłano: 04 gru 2010, 17:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
dzięi ale mi się rozchodzi o sam moment gdy karty są wyjęte wiem to trwa chwile ale czy potem nie trzeba opisać na wydruku że nastąpiła zmiana kart mi sięwydaje ze chyba nie
Nic nie opisujesz, nawet nie jest konieczne wciskanie pauzy na tacho podczas wyjmowania, i zamieniania kart, bo jak trafisz na buraka to Ci sie czepi co to za pauza, skoro wy sie zamienialiscie?? wszystkie dane sa na karcie zapamietywane, i jesli przyjdzie do kontroli nawet jak juz bedziesz jechal sam, to gdy zczyta dane z Twojej karty, czy tachografu, bedzie widzial, ze byla podwojna obsada, wiec nic nie musisz opisywac :)

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]