GG: 0
Samochód: NotYet
Witam.
Pytanko jak w temacie. Jak dlugo trwa wyrobienie TC w UK DVLA Swansea, na podstawia naszego polskiego prawka EC/EEA?
I czy automatycznie wraz z TachoCard przyjdzie do nas " a GB counterpart licence document ", czy trzeba osobno wyslac do nich formularz D9 aby go otrzymac wkladke? Dzieki.
Minelo 2,5 tyg. I zadnej odpowiedzi z dvla. Tyrknalem do nich, zeby zapytac w jakim stopniu jest zrealizowana moja aplikacja o TC. Niestety poinformowano mnie ze wciaz nie otrzymali jeszcze zadnego listu. Wiec chyba gdzies utknal . Tlumaczyli sie sie ze to przez ostanie swieta i ze moze potrwac to nieco dluzej niz zwykle. Mam tyrknac do nich w przyszlym tyg. wiec moze sie czegos wiecej dowiem.
Minelo 2,5 tyg. I zadnej odpowiedzi z dvla. Tyrknalem do nich, zeby zapytac w jakim stopniu jest zrealizowana moja aplikacja o TC. Niestety poinformowano mnie ze wciaz nie otrzymali jeszcze zadnego listu. Wiec chyba gdzies utknal . Tlumaczyli sie sie ze to przez ostanie swieta i ze moze potrwac to nieco dluzej niz zwykle. Mam tyrknac do nich w przyszlym tyg. wiec moze sie czegos wiecej dowiem.
Niedawno miales 4 Bank Holiday wiec i Post Office i DVLA mialy dwa dlugie weekendy.
Trafiles w zlym czasie z wysylka formy.
_________________ I definitely have got Diesel In My Veins Certificate of Professional Competence in National and International Road Haulage
Hmm.. Racja, Swieta Swietami ale po dzisiejszym stwierdzili ze wciaz nie maja recordu ze moja aplikacja dotarla do DVLA . Tyrkne pod koniec tyg. moze sie juz wyjasni..
a czy wysłałeś recorded delivery?? jeśli tak to na paragonie będziesz miał napisane jak sprawdzić gdzie jest twój list/paczka, a jeśli wysłałeś normalnym to zawsze jest możliwosc ze zaginał. Dziwne ze jeszcze do niech nie dotarło
Cytuj:
Cytuj:
Witam.
Pytanko jak w temacie. Jak dlugo trwa wyrobienie TC w UK DVLA Swansea, na podstawia naszego polskiego prawka EC/EEA?
Okolo 14 dni (Jesli podejmiesz prace jako kierowca masz rok na wymiane polskiego prawa jazdy na brytyjskie)
Może tak jest prawnie ale co innego wymagają pracodawcy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 23 gości