Od rana walcze z wywalającym bezpiecznikiem od postojowych/obrysowych świateł strona lewa ( kierowca), doszedłem do tego że wywala w momencie podlączenia wtyczki x 6.2 ( patrząc od przodu auta po lewej stronie główna skrzynka z wejściem do kabiny gniazdo 6 wtyk 2 ) wiązka x6 ma 2 masy na rozrusznik i alternator idzie do kompa ale pytanie rząd kabli 6.2 gdzie wchodzi że powoduje wywalanie obrysówek
Idzie do skrzynki tam nie pchaj palców bo nic nie zdziałasz szukaj przy lampach. Najlepszym sposobem jest, odpinać po kolei wtyki, wyciągać żarówki miernik i sprawdzać zwarcia do masy, mało prawdo podobne że coś odmówiło posłuszeństwa w puszce pod maską i w samych sterownikach. Pozdrawiam Łukasz
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Słuchaj odłączone wszystkie odbiorniki plus przeleciałem wszystkie kable od odbiorników do wtyczki pod maską i wszystko gra, dlatego pisałem że jak demontuje pod maską wtyczkę x 6.2 wszystko chodzi, w momencie podłączenia pach i cisza wtyczka x 6.2 idzie do pld jako ta mniejsza wtyczka dlatego szukam jej schematu
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 13 gości