Witam serdecznie...
Po nicku wiecie jak mam na imie... Mam 21 lat, przygody z busami zaczalem 3 lata temu wraz z ukonczeniem prawa jazdy kat. B. Zostalem glownym szoferem firmy Agromech(nie jest zwiazana z transportem), wozilem po kraju a wlasciwie zwozilem towar ktory mial do nas trafiac, typu kosiarki rotacyjne, opony itd... troszke opanowalem busiki(nic trudnego wiem, ale poczatku cofania jednak dadza sie we znaki poczatkujacemu driverowi)...
Do rzeczy... od 11.06 wyjezdzam na trase miedzynarodowa z spedycji X
, i moich kilka pytan:
1) Ile potrzebne jest pieniedzy na wyjazd?
2) Jaka ilosc z potrzebnych pieniedzy wymienic na EURO?
3) jakie jedzenie brac? procz wekow(tego nie jestem wstanie sobie sam zrobic, a nikt za mnie nie zrobi, wiec takie pytania czy konserwy czekolady chleb, sery byly by wystarczajce)
4) Wyjazd jest Fiatem Ducato - co powinien miec taki samochod w podstawie czego bede uzywal na co dzien...(prosze o precyzyjne odpowiedzi dla LAIKA)
5) no i czy praca za 3.100zl na takie trasy sie oplaci?
Powod wyjazdu, trudna sytuacja rodzinna i niestety obecny pracodawca nie jest w stanie mi zapewnic dobrego bytu... za 1400 zl troche ciezko o stancje i utrzymanie sie na niej...
Prosze o niezwloczne odpowiedzi i oczywiscie dziekuje za udzielenie mi ich...
Przepraszam za powtorzenie tematu, ale chcialem indywidualnie rozpoczac watek na forum i sie przywitac...