Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 10 cze 2012, 18:17

Użytkownik

Użytkownik

Witam, mam prośbę, czy ktoś z Forumowiczów mógłby udostępnić mi do pracy inżynierskiej
- certyfikat kompetencji zawodowej - ten po 4.12.2012 roku (celem umieszczenia w pracy inżynierskiej, jako przykładowego dokumentu.) piszę o aspektach prawnych transportu.
jakby jeszcze ktoś miał orzeczenie lekarskie czy zaświadczenie, i psychologiczne i książeczkę do celów sanitarno epidemiolog. i orzeczenie lekarza w tym zakresie to proszę o kontakt na prooomyczek@o2.pl
proszę o pomoc!!!

Post Wysłano: 10 cze 2012, 18:54

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

Cytuj:
Witam, mam prośbę, czy ktoś z Forumowiczów mógłby udostępnić mi do pracy inżynierskiej
- certyfikat kompetencji zawodowej - ten po 4.12.2012 roku (celem umieszczenia w pracy inżynierskiej, jako przykładowego dokumentu.) piszę o aspektach prawnych transportu.
jakby jeszcze ktoś miał orzeczenie lekarskie czy zaświadczenie, i psychologiczne i książeczkę do celów sanitarno epidemiolog. i orzeczenie lekarza w tym zakresie to proszę o kontakt na prooomyczek@o2.pl
proszę o pomoc!!!

czy te studia sa związane integralnie z transportem?
jeżeli tak to powinienieś wiedzieć gdzie znaleźć wzory np.certyfikatu kompetencji zawodowej oczywiście jeżeli nie chcesz sobie zrobić własnego certyfikatu - to tylko koszt egzaminu i wydania dokumentu.

Post Wysłano: 12 cze 2012, 14:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Było już na forum kiedyś, wystarczy wyszukać.
Obrazek
Psychotesty
Obrazek
Przewóz rzeczy
Obrazek
ADRy
Obrazek
Orzeczenie lekarskie

Post Wysłano: 12 cze 2012, 18:04

Użytkownik

Użytkownik

po pierwsze sprostowanie pomyłki chodziło mi o 04.12.2011 rok :) dziękuję za poprawienie
po 2, wiem gdzie znajdują się wzór certyfikatu - dyrektywa UE, ale nie chciałem w pracy zamieszczać suchego wzoru tylko jakiś gotowy dokument, z pieczątkami na oryginalnym papierze,
dziękuję za wklejenie dokumentów, prosiłem dlatego gdyż w pracy muszę podać źródło i nie każdy może sobie życzyć żeby jego dokument był gdzieś udostępniony, dlatego to tak ważne dla mnie.
nie chcę ściągnąć z netu cudzego dokumentu, bez zgody właściciela.
jeszcze raz dziękuje za odzew i pomoc

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]