Cytuj:
Witam.
Czy mozecie doradzic jakies autko dostawcze pod zabudowe lub z gotowa wywrotka do 3,5t? Interesuje mnie autko ktore ma w obrysie max 1,7m (plus lusterka). Czy istnieje w ogole taki samochod? Szersze posiadamy i sa niezawodne, ale z takich waskich mamy Kie Ceres 2,4D (1,60m plus lusterka), jednak autko pomimo regularnych serwisow i wymian ma juz swoje lata i przebieg i chcialbym kupic cos nowszego. Ladownosc do 2t. Czy istnieje cos takiego poza Kia Ceres i Kia II (jednak ona juz szersza i ma bardzo male kola z tylu). Jestesmy zmuszeni na wjazdy gdzie auto moze byc tylko mimalnie szersze niz ta kia. Prosze o porade.
stary dobry Multicar! miałem okazje jeździć ostatnio multim i może wrażenia z jazdy nie są jakieś dobre, ale miałem załadowane niecałe 2t na aucie i jechało dobrze. Na skład opału czy budowlany auto IDEALNE! bardzo prosta konstrukcja i wiele możliwości napraw na drodze. (jeśli w ogóle się zepsuje). Ja jechałem egzemplarzem od znajomego. Ma go kilkanaście lat i nie dzieje się z tym zupełnie nic:) (oczywiście, trzeba dbać!!)