Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma posiada jakies 50 aut są to praktycznie same Stralisy,mają jeszcze kilka Magnumek,starych iveco eurotech i volva fh stare i nowe
Firma jest do bani (wnioskuje z rozmów kierowców).Co z tego ze "sprzęt" mają dobry jak mają bardzo slaba stawke za kilometr ,niewiem dokladnie ile ale ponoc cienko.Jak sie dowiem wiekszych szczegołów co do płac to dam znać.
Samochód: Duży
Czesto widze zestawy Elmex-u i podobają misie również.Ostatnio widziałem od nich STRALIS-a Mega 480 ciągnik z naczepą,oraz VOLVO FH 440 w tandemie...Szkoda jeśli to co kolega mówi o płacach to prawda-bo tabor naprawdę porządny...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Pffffff
Stralis tandem prezentuje się ślicznie. Kolego Mati_510 Skąd wiesz, że mają słabiutkie stawki?? Podaj dowód na to, bo to co napisał Tomekk o niczym jeszcze nie świadczy
_________________ ....:::::ŚLĄSK WROCŁAW & MOTOR LUBLIN::::...Na zawsze razem....Motor&Chełmianka
Przed długim weekendem, tj. we wtorek 29 kwietnia auto z Elmexu miało poważny wypadek na A2 w D w okolicach Hannoveru. Akurat mijałem ten wypadek. Auto było doszczętnie rozbite, kabina urwana całkiem. Z tego co mówili na radiu, to kierowca niestety nie przeżył. Co do przyczyn wypadku jak ktoś zna niemiecki, to więcej informacji może zasięgnąć pod tym linkiem: http://ei112.org/bericht/show.php?id=4375. Ogólnie tamten wtorek był jakiś pechowy, dużo wypadków i trochę ofiar na niemieckich autostradach.
Firma ma fajne auta widzę je prawie na co dzień bo mieszkam w Swarzędzu bazę mają na jednej z większych ulic Swarzędza. No i myślę, że jeżeli mają małe stawki to szkoda bo chciałem tam iść do pracy w przyszłości ale pójdę chyba gdzieś indziej
Jakież znowu zmarnowane?? Do niedawna było ich jeszcze 4. Śmigały aż przyjemnie popatrzeć . Ale nie wiem dokładnie, czy jeszcze wszystkich nie sprzedali, bo kilka dni temu jeden stał z jakąś obcą naczepą i obdarty z loga i napisów.
GG: 527470
Samochód: Opel corsa B
Dziś widziałem volwo w tandemie ( nowe ) Kierowca mówił że ma 4 mieś . widać że firma się rozwija .
Jak się zapytałem ile ma na renkę to powiedział że mu starczy .
( W szybie stała tablica Lecha poznań podświetlana )
Samochód bardzo zadbany .
_________________ Wielkopolska, Mam B,C,C/E,KW,KK,ADR.
Dziś widziałem volwo w tandemie ( nowe ) Kierowca mówił że ma 4 mieś . widać że firma się rozwija .
Jak się zapytałem ile ma na renkę to powiedział że mu starczy .
( W szybie stała tablica Lecha poznań podświetlana )
Samochód bardzo zadbany .
Kolego ten tandem widziałeś na "2" lub na "92"?
_________________ NAJLEPSZA polska galeria ciężarówek w sieciwww.trucksfoto.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 23 gości